2777
2789
عنوان

قرار اول

151 بازدید | 11 پست

سلام خانوما ی نظر ازتون میخواستم 

یکی از فامیلا ی اقا پسری به خواهرم معرفی کرده ک دوست صمیمی شوهر خودش هست اینا هم تو رنج ۲۴-۳۰ هستن چهارتایی قراره فردا برای اولین بار برن بیرون ک اسن دوتا هم با هم اشنا شن 

به نظرتون پول شام رو خواهرم خودش باید حساب کنه یا اون اقا پسر که قراره باهم اشنا شن ؟ ما تهران هستیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=354856316] طبیعتا آقا باید حساب کنن. حالا دیگه میل 

تعارف هم نکنه تو ظاهر؟ خواهرم

این تاحالا دوست پسر نداشته نمیدونه چیکار کنه تو این شرایط 

من و همسرم که باهم خودمون اشنا شدیم اون حساب کرد قرار اول

[QUOTE=354856316] طبیعتا آقا باید حساب کنن. حالا دیگه میل تعارف هم نکنه تو ظاهر؟ خواهرماین تاحالا دو ...

خب رسم و رسومات هر قومی متفاوته. اما تا جایی که من دیدم و بیرون دیدم اقایون حساب میکنن معمولا‌. اگه خواهرتون شاغل هستن میتونن تعارف کنن چرا که نه

ما فرزندان کوروشیم..🤍
چرا باید معدب باشن اتفاقا با وجود اون دوتا اینا نغدب میشن ایکاش این دوتا نرن همراهشون

خجالتیه این خواهر من 

ما رو کشت تا قبول کنه بره پسره ظاهرا خیلی خوبه دنیال ازدواجم هست 

اگه پیشنهاد رفتن به رستوران بام تهران از طرف دوستتون بوده قاعدتا شما مهمون اونا هستید و فقط تشکر کنید و نهایتا بعدا با یه هدیه جبران کنید و اگه پیشنهاد از طرف آقا بوده تعارف کنید که اجازه بدید من حساب کنم ...اما اگه پیشنهاد از طرف شما بوده خودتون رو برای هر پیشامدی آماده کنید 😅

اگه پیشنهاد رفتن به رستوران بام تهران از طرف دوستتون بوده قاعدتا شما مهمون اونا هستید و فقط تشکر کنی ...

خواهرم میخواد بره عزیزم 

از طرف خودشون بوده ولی نظرش رو پرسیدن برا همین گفتم سوال کنم چون معرف فامیل خست میخواد‌ زشت نشه