2777
2789

یکی عین دخترم تو سایت اینجوری دیدم دخترم ۱۴ سالشه خوب نمیشه خیلی کم شده چکار کنیم

یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم  امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدس خیلی خوبه یه مشت عدس بشور بدون روغن تفت بده یه ذره که تغییر رنگ داد بریز تواسیاب با حدودا یه قاشق شکر اسیاب کن بخوز عالیهههه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من ۳۰ روز پریود بودم رنگم زرد زرد تازه پریود شده بودم شاید گلا ۲ ۳ بار بود اولاش بود

منم‌نمیدونستم ۳۰ روز عادی نیست😐تا به مامانم گفتم رفتیم دکتر همون روز بی دلیل یهویی قطع شد😐😐😐

ولی مفنامیک اسید بخوره قرص مسکنم خوبه

اجی من ازدواج کردم ومتاعام وبه تازگی پریودم مرتب شده یعنی سر زمان مشخص میشما ولی به جای هفت روز مثلا دو سه روز اضافه ترمیشه که من از روز ششم آب هویجوسویق عدس میخورم که زودتر تموم شه واثر هم میکنه . 

ویا سیبزمینی رو در روغن زیتون مث حالت چیپس سرخ میکنم . 

ویا فرنی بدون گلاب فقط باآب وشکر درست میکنم ومیخورم .

البته خواهرشوهرم میگه دارچین تو چایی هم باعث بند اومدن میشه که من امتحان نکردم 

مفنامیک اسید هر۸ ساعت بخورروز دوم تقریبا پاک میشی

این دستور مصرف برای منم صدق میکنه مثلا از فردا که روز ششم هست بخورم تا روز بعدش تموم میشه؟ 

بعدش که دیگه تموم شد پریودم دیگه نخورم؟

ببرید دکتر یه سونویی آزمایشی بده ....شاید لازم به برسی بیشتر داشته باشه به نظرم دخترا از زمانی گه به بلوغ میرسن لازمه چکاب بشن

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲