2777
2789

اون قطعه چیه؟؟

دقت کنین یکی؛ فقط و فقط یکی

پ.ن: آهنگی که جدیدا شنیدین رو نگین؛ چون همه قاعدتا آهنگ‌های جدید رو دوست داریم بشنویم. اثری رو بگین که فکر می‌کنین یه شاهکار هنریه و ارزشش رو داره که آخرین نغمه‌ای باشه که توی گوش‌هاتون می‌پیچه. حتی اگه جدیدا شنیدینش؛ فکر کنین ببینین آیا اونقدر خاص هست که سال‌های دیگه هم هنگام شنیدنش به اندازه بار اول لذت ببرین؟؟

پ.ن2: دارم یه کلکسیون جمع می‌کنم؛ پس جوابتون ارزشمند خواهد بود:)

خودم:

safe and sound از تیلور سوئیفت

اولین آهنگ انگلیسی بود که شنیدم و بعد از اون عاشق کارهای انگلیسی شدم

آهنگ یاور همیشه مومن داریوش

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عاشقت نبودم تا الان صبر نمیکردم بی احساس ……

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌