2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهمیگم گه نخوریا میگم من حداقل شعور دارم تو که اونم نداری بنده خدا

یهو دیدم ینفر اومده پیویم میگه چه زشتی تهشم نوشته بای. منم گفتم بای چتو دو طرفه پاک کردم ک بگم واسم مهم نیست ولی درواقع ناراحت شدم واقن

ما فرزندان کوروشیم..🤍
اره. داییم تمام عمرم. اجازه نداشتم جوابشو بدم.الانم اعتمادبنفسم زیر صفر

منم خونوادم بم گفتن چن باری ولی چن سالی بود کسی نگفته بود بهم الان یهو دوباره انگار سالای بچگیم یادم افتاد

ما فرزندان کوروشیم..🤍
بگو گل بی عیب خداست یکی ممکنه ظاهرش زشت باشه یکی باطنش مثل من و شمایا بگو من از ظاهرم راضیم نظر بقیه ...

راستش چیز خاصی نگفتم ولی کاش اعتماد بنفسم اونقدی بالا بود که نادیده میگرفتمو واسم مهم نبود..

ما فرزندان کوروشیم..🤍

اره مامانم 😂😂

تو روز حداقل یه بار بهم میگه البته از شوخی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

وقتی بچه بودم بهم میگفتن زغال‌اخته، سوسک سیاه کلاغ سیاه. همش تو دلم موند این حرفارو پدرم و داداشم بهم میزدن💔🙂الان که بزرگ شدم پوست و چهره‌م ۱۸۰ درجه تغییر کرده هی بهم میگن خوشگل جیگر فلان...

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙
راستش چیز خاصی نگفتم ولی کاش اعتماد بنفسم اونقدی بالا بود که نادیده میگرفتمو واسم مهم نبود..

وای بچه ها چرا اینجا اینقدر بعضیا میگن اعتماد به نفسم پایینه

من اینقدر اعتماد به نفسم بالاس یکی این حرفو بزنه قشنگ شلنگ میگیرم رو خودشو شخصیتش بعدم اصلا برام مهم نیس

وقتی بچه بودم بهم میگفتن زغال‌اخته، سوسک سیاه کلاغ سیاه. همش تو دلم موند این حرفارو پدرم و داداشم به ...

خداروشکر. این شوخیارو خونوادم با منم داشتن متاسفانه فکر میکنن باحاله =(

ما فرزندان کوروشیم..🤍
وای بچه ها چرا اینجا اینقدر بعضیا میگن اعتماد به نفسم پایینهمن اینقدر اعتماد به نفسم بالاس یکی این ح ...

امروز امضای یکی از کاربرای اینجا خیلی به نظرم جالب اومد

جنگ بلد ولی صلح طلب

من دقیقا اینجوریم دنبال جنگ نیستم ولی بلدم یکی چرت و پرت بگه تا دهنشو سروی نکنم ولش نمیکنم

اینجوری باش عزیزم تو این زمونه اینجوری نباشی له میشی