2777
2789
عنوان

کسایی که سگ دارن

106 بازدید | 15 پست

بچها ما عقدیم و سگ گرفتیم الان سگمون تقریبا تو حیاط مادرشوهرم ایناست من خیلی دوسش دارم از ی ماهگی گرفتیمش من و همسرم بزرگش کردیک ک الان شیش هفت ماهه 

بنظرتون من خونه خودم ک رفتم ببرمش درون خونه خیلی پشیمون میشم؟ کاراش در حدیه ک نرسم پاک و تمیز کنم ؟یا بنظرتون میشه بر اومد از پسش

اگه شاغلی یا در حال تحصیل که اصلا توصیه نمیکنم 

سگ خیلی حوصله و نگهداری میخواد باید هر روز ببریش بیرون و تمیزکاریش و رسیدگی به غذاشو

اینکه خونه بیشتر از سه چهار ساعت نمیتونه تنها بمونه 

باز گربه بهتره

این کاربری دست دوتا قاتله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شاغلی یا در حال تحصیل که اصلا توصیه نمیکنم سگ خیلی حوصله و نگهداری میخواد باید هر روز ببریش بیرو ...

سگو که درکل باید ببرم خونم چون مال من و همسرمه ولی بین اینکه تو حیاط بزارمش یا ببرم درون خونه موندم چیکار کنم

سگو که درکل باید ببرم خونم چون مال من و همسرمه ولی بین اینکه تو حیاط بزارمش یا ببرم درون خونه موندم ...

تربیتش کردین که تو خونه دسشویی نکنه ؟ اگه آره که تو خونه ببر

بچه چون الان تو حیاطه تو خونه نیست زیاد وقت برای تربیتش نزاشتیم ولی همین الانم مثلا میزاریمش تو ماشین یا تو خونه جیش نمیکنه اصلا

خانوادم میگن نبر و نجسه و ما نمیاییم خونتون ولی من و همسرم دلشو نداریم واقعا دوسش داریم این بچه هم خیلی دوسمون داره

تو سرما وگرما نمیشه سگو بیرون تو حیاط نگهداشت ظلمه   مخصوصا سگ اپارتمانی     خرابکاری نداره زیاد اگر محل دستشویشو یاد بگیره   البته بهر حال هر موجود زنده ای ی سری کارا داره ولی خوب وقتی کسی میپدیره سگ بیاره باید با این چیزاش هم کنار بیاد   

خانوادم میگن نبر و نجسه و ما نمیاییم خونتون ولی من و همسرم دلشو نداریم واقعا دوسش داریم این بچه هم خ ...

نجس که نیست فقط برای دسشویی کردنش هرموقع مطمئن شدی ببر خونه چون اونجوری کارت تو تمیزکاری دوبرابر میشه 

تو سرما وگرما نمیشه سگو بیرون تو حیاط نگهداشت ظلمه مخصوصا سگ اپارتمانی خرابکاری نداره زیاد اگر ...

وخوب این چند ماه تو گرمای تابستان تو حیاط حتما اذیت شده گناه دارن اگر واقعا نمیتونید ببرید خونه به ی ادم خوب ومسوول واگذار کنید موفق باشید عزیزم 

نجس که نیست فقط برای دسشویی کردنش هرموقع مطمئن شدی ببر خونه چون اونجوری کارت تو تمیزکاری دوبرابر میش ...

مو ریختنش خیلی افتضاحهه؟ شما تجربه دارید عزیزم؟ ریزش موهاش فرش و مبلم رو در حدی میزاره ک بشه تمیز کرد یا اصلا نمیشه موهاش گرفته شه

مو ریختنش خیلی افتضاحهه؟ شما تجربه دارید عزیزم؟ ریزش موهاش فرش و مبلم رو در حدی میزاره ک بشه تمیز کر ...

نژادش چیه؟

ما یه مدت داشتیم پامرانین خیلی نمیریخت ولی باژم ریزش داشت 

هر روز جارو برقی میکشیدم