2777
2789

خانما من یه مشکلی دارم شوهرم باهام خیلی خوب بود تا یه دعوایی شد به خانواده ها کشیده شد بعدم با التماس منو برگردوند

اما از روزی که اومدم یه ماه بعدش همش دعوا داره باهام 

شخصیتمو خورد میکنه همش در حال معذرت خواهی ام بخدا هیچس کم ندارم نه زشتم ن بدهیکلم هیچی ولی همش خوردم میکنه یا به خانوادم بی احترامی میکنه یا هرچی درد دل کردم میزنه سرم یا عزیزامو ک دوس دارم تخریب میکنه کتکم نمیزنه ولی اینکاراش بدتر از کتکه 

حالم خیلی بده واقعا نمیدونم چیکنم 

دیگه ببخشید به رابطمونم کشیده شده میاد سمتم خودش یهو پسم میزنه اون لحظه صدا قلبمو میشنوم بخدا دلم میخواد بمیرم 

چیزی نیست عصبانی اس

بهش زمان بده

خودش درست میکنه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت آروم بگیر سعی نکن محبتشو جذب کنی . هرچیم گفت اهمیت نده . چند ماه . بعد یواش یواش گل و اینا براش بخر . انشالا بهتر میشه

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
شرایط جدایی ندارم واقعا هیچ کسیو ندارم ک برم خونش روزی ۱۰ بار میگه اگر جایی داری برو مشکل از دلمه مش ...

اگه میگه برو پس چرا برگردوندد؟

تو قهری که رفته بودی بهش‌توهین شده؟ که داره تلافی‌میکنه

هیچ‌وقت تاوان بزرگتر‌ها رو از بچه‌ها نگیرید  به‌بچه‌ها‌کم‌محلی‌نکنید
اره مثلا ده بار بهم گفته دیدی مث یه اشغال ولت کردم بعد اون لحظه به زور گریمو نگه میدارم همه بدنم بی ...

چرا وقتی میگه بیا تو میری برا رابطه 😐😐😐

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

حس میکنم کینه به دل گرفته و داره اینجوری تخلیه میکنه. 

یه مدت کلا ارتباطتتو باهاش کم کن بحث نکن باهاش سعی کن اعتمادشو بدست بیاری خودتو ناراحت نشون نده همش پیگیرش نشو.