2777
2789

من سمت راست سرم درد می‌کنه تابستونا خیلی بهترم ولی زمستونا از سردرد میمیرم بینی سمت راستم هم کیپه مخصوصاً شبا و بیشتر در زمستونا 

اوایل تابستون در انتهای حفره سمت راست بینیم یه گوشت قرمز مانند دیدم قبلاً هم اگه بوده من متوجه نشدم ولی این چند ماهه که دیدم من نمی دونم علتش چیه میگرنه ،سیتوزیته ،یا پولیپ بینی است اونایی که پولیپ بینی دارن سردرد هم دارن 

علائم میگرن من: من سمت چپ سرم درد میگیره و میسوزه عصباش

به چشم چپم میزنه، به دندونای سمت چپم میزنه،دست چپم گاهی اوقات کم توان میشه، بعضی وقتا هم لکنت میگیرم

به نور زیاد و صدای زیاد و بو ها حساسم

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گرسنه میشم نه عصبی میشم میبینم سرم درد می کنه حتی آمپول مسکنم آرومش نمی کنه دکتر که رفتم ام آر آی دادم دو سال پیش گفت سینوزیت نداری یعنی عفونت داری ولی خیلی کم ما به این میگیم آلرژی حالا موندم این سردرد از چیه دکترای زاهدان که اصلا سر در نمیارن هر کدوم یه حرفی میزنه 

علائم میگرن من: من سمت چپ سرم درد میگیره و میسوزه عصباشبه چشم چپم میزنه، به دندونای سمت چپم میزنه،دس ...

خب منم همین علایما دارم بیشتر با سرما سردردم شروع میشه 

خب منم همین علایما دارم بیشتر با سرما سردردم شروع میشه

بله منم همینطوریم، دوش آب سرد هم سردردمو بیشتر میکنه

ولی برای اطمینان نوار مغزی بدید، اینجوری خیالتون راحت تره

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

بله منم همینطوریم، دوش آب سرد هم سردردمو بیشتر میکنهولی برای اطمینان نوار مغزی بدید، اینجوری خیالتون ...

دادم گفت مشکلی نداری فقط یکم عفونت داری ما به این میگیم آلرژی امکان داره از آلرژی باشه شما آمپول مسکن بزنید سردردتون خوب میشه