شده تا حالا یاد ادمایی که قبلا تو زندگیتون بودن بیفتین؟؟
چیکار میکنید
دوسشون نداشتما رابطه ای هم نبوده در حد اینکه خاستن و نشده
ولی بعضی وقتا یادم میفته به روزای جوونی اون تلاطما میگم یعنی کجان دلم میگیره
مثل الان
اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا خیلی خوبه گفتم فقط دلم میگیره برای اون دپران وگرنه دوسشون نداشتم
اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
ازدواج کردم اما نمی تونم آدمای قبلی زندگیم فراموش کنم گاهی اوقات خاطراتشون میاد توی ذهنم و اذیتم می ...
دقیقا منم🙁