2777
2789

سلام‌اقاجان….

مزاحم همیشگی هستم…

امام رضا لطفا شما از خدا برامون بخواید شما واسطه بشید لطفا…….

من جز خدا و بعد شما ائمه کسی رو ندارم…..

بیماریم عود نکنه…. کارهام خوب پیش برن…. امام رضا از خدا برام قدرت بخواه که بتونم مشکلاتمو حل کنم……. بهمن امسال دفاع کنم…پایاننامه و مقاله هر چه زودتر اوکی بشه…. طاهره اذیتم نکنه…

زود زود یه شغل ثابت پیدا کنم و بتونم کمک خرج خونه باشم و همیشه از خطا به دور باشم….

همه واحدهای درسیمو رو    پاس کنم و آخر امسال دفاع کنم…..

امام رضا شما برامون دعا کنید…

کار بابام رونق بگیره و زمینش پر محصول باشه…. بتونه ملکش رو اجاره بده

سلامتی مامان بابام 🙏🏻💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بینا شدنم برای اینکه مورد عنایت اهل بیت قرار بگیرم برای اینکه امروز یه معجزه از خدا دریافت کنم دعا کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
فاطی من ک مشهدیم میخوام جمعه برم حرم خودم سفارشت میکنم عجقم،❤️🫂

خیلی ممنونم گلم🤍✨

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

اسی جون دلت شاد شه 

پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و تو  خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته بالا سرمون که دعوامون کنه خدا لعنتش کنه مهریمو چند ساله با سودش خورده نمیده میگه اگه میتونی پس بگیر کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو رو خدا تو رو خدا از امام رضا بخواه آرامشا به قلبم برگردونه بهم صبر بده حالمو خوب کنهبهم قدرت تلاش و ادامه دادن بده 

اونی که باعث این حالمه ام پشیمون کنه منو اونقدر از اون آدم ببره بالاتر که مرکز توجه اون بشم اون پسره خیلی تحقیر ام خیلی خوردم کرد خیلی بهم توجه نکرد و میدونم که اصلا براش مهم نیست میخوام یه اتفاقی بیفته معجزه بشه من براش مهم بشم قدم اول برا جلب توجهش رسیدن به آرزومه

برام دعا کن ریحانه آرامش روح سلامت جسم برات حمد میخونم

چشم عزیزم 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

از طرف من بگو دمت گرم خیلیییی خوب شفا دادی اگه نمی خواستی چرا بچه رو طلبیدی این همه بیاد ؟

بگو حتی الان میگ بریم امام رضا منو شفا بده...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

تو رو خدا خیلییییی دعا کنید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کنید خواهرم خیلی زود همین ماه بتونه از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده و بهش مهریه و نفقه و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭 و جون عزیزاتون دعا کنید دامادمون تقاص همه ی ظلم و ستم ها و بدیایی که در حق خواهرم و بنده و عزیزانم کرده پس بده همین روزا خیلی زود و انشالله دیگه نتونه در حق من و عزیزانم ظلم و بدی کنه الهی😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭