2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان تو رو خدا خیلی دعام انشالله من و مامانم و خواهرم و داداشام بتونیم مثل مردم عادی بریم بازار و خرید و ارایشگاه و مسافرت و عروسی ها و سینما و پارک و همه  جا خودمون بتونیم بریم و بتونیم بریم ادامه تحصیل بدیم و بتونیم شاغل شیم(شغل دولتی و رسمی انشالله) و بتونیم با همسایه ها سلام و علیک داشته باشیم و بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم بدون هیچ گونه ترس و دردسر و دعوا و دلخوری 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
فاطی من ک مشهدیم میخوام جمعه برم حرم خودم سفارشت میکنم عجقم،❤️🫂

برای منم دعا کن به چیزی که میخام برسم و خوشبخت بشم بگو خیلی منتظره

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔

حاجت روا شی الهی

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله همه ی مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم خیییییلیییی زود حل شه و من و عزیزانم خدا بهمون خیلی زیاد سلامتی و آبرو و پولدار شدن و شادی و موفقیت و خوشبختی و آرامش و راحتی و زیبایی و خوش شانسی و خوش اقبالی و اعتماد به نفس بده انشالله😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا خیلییییی دعا کنید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل ...

میدونی چی بده این آدما اصلا تقاص و اینا رو قبول ندارن خیلی سخته بدونی طرف هیچی براش مهم نیست و وجدان نداره برا همین بلایی سر بیاد نمیگه من اونجا بدی کردم این شد 

میدونی چی بده این آدما اصلا تقاص و اینا رو قبول ندارن خیلی سخته بدونی طرف هیچی براش مهم نیست و وجدان ...

و بدتر اینکه اصلا تقاص پس نمیدن ظالم همیشه سالم😭😭😭😭😭😭کاش همین دنیا همین روزا جلو چشمم تقاص پس بده بدونه دنبا دار مکافات هس😭🙏

اسی جان تو رو خدا دعا کن هیچ وقت من و عزیزانم به بن بست نرسیم و از زندگی ناامید نشیم الهی 😭 

اسی جان تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 

تو رو خدا و قرآن دعا کن اونایی  هر گونه ناراحتی برای من و عزیزانم به وجود اوردن و در حقمون هر گونه ظلم و بدی و ستم کردن و هر کس از ناراحتیمون شاده الهی که آه من و عزیزانم دامن اینجور آدما رو بگیره و خدا جوابشونو همین روزا بده انشالله😭

و بدتر اینکه اصلا تقاص پس نمیدن ظالم همیشه سالم😭😭😭😭😭😭کاش همین دنیا همین روزا جلو چشمم تقاص پس ...

منم امروز برا دومین بار دلم از سمت یکی شکست که اصلا براش مهم نیستم دیشب منو فقیر و زشت لاغر جلو داد درحالی که من از خودم راضی ام از زندگیم راضی نیستم دارم تلاش میکنم عوض شده با روحیه داغون ولی اونم اومد نمک زد رو زخمم و رفت

همش بهش گفتم بمیری و یا اینکه دوس دخترات ولت کنن ولی ته دلم نمیخواد بدی هیچکسو فقط عصبانی و ناراحتم

منم امروز برا دومین بار دلم از سمت یکی شکست که اصلا براش مهم نیستم دیشب منو فقیر و زشت لاغر جلو داد ...

من هر روز و هر شب داره در حقم انواع ظلما میشه وقتی بد برا کسی نخواستم و کار به کسی نداشتم بقیه ولم نمیکنن امیدوارم تقاص پس بدن بفهمن چقد بد کردن در حقم و منو ول کنن در گیر مشکلات خودشون شن 😭