2777
2789
عنوان

تلفن همراه و سفر به دبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اين خبرا نيست اصلن 

حالا واسه یه تماس اضطراری اگه واقعا لازم بشه, تغییراتی توی تنظیمات گوشیم باید بدم .
من قضیه رومینگ نمیدونم چیه ؟ و آیا بعد ورود به کشوری نیاز به تغییر تنظیمات هست یا نه.

عزیزم ببخشید شما با تور میرین یا خودتون؟ هزینه تون نفری چقدر شد؟ چون ما آذر ماه میریم دبی خواستم ...

بله با تور میخوایم بریم آخر آبان . اگه خدا بخواد

بستگی به هتل داره نرخاشون فرق میکرد.

هنوز بلیط نگرفتید؟ برای شما چقدر شد؟

نه عزیزم , بلیط نگرفتم . من از سایت لست سکند , تورها رو بررسی میکنم و با یه آزانس هم تماس گرفته بودم واسه 5 آبان که بهم گفتن که چون ویزا ده روز زمان می گیره , به 5 آبان نمی رسم.

اونجا شما می تونید قیمت ها رو ببینید.

هتل 3 سه تاره داره که ارزون تر هستند حدود یک میلیون سیصد اینا,  تا 5 سه تاره جمیرا که دیگه نفری 4 میلیون به بالا میشه.

حالا واسه یه تماس اضطراری اگه واقعا لازم بشه, تغییراتی توی تنظیمات گوشیم باید بدم . من قضیه رومینگ ن ...

نه هيچ تنظيماتي لازم نداره 

هزينه اش هم اگر تماس كوتاه بگيريد اصلن زياد نيست