2777
2789

چندتا تاپیک زدم هیچکی نظر نداد یعنی یه نفر هم تو این سایت اطلاع یا علاقه نداره در زمینه شعلی صحبت کنه 

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اخه من از کجا باید درمورد کارشناس تغذیه بدونم وقتی تو کل طایفمون حتی شغلشو نداریم

توقع بی جایی دارین

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چون این تاپیک ها مخاطب بیشتر داره متاسفانه

اوکی اونا پربازدید شن ولی یعتی در این حد که یه نفر هم تو زمینه شعلی نتونه راهنمایی و نطر بده 

خب اخه من از کجا باید درمورد کارشناس تغذیه بدونم وقتی تو کل طایفمون حتی شغلشو نداریمتوقع بی جایی دار ...

عزیزم شما ندارید یعنی تو این جند هزار عضو سایت یه نفر هم تداره 

اوکی اونا پربازدید شن ولی یعتی در این حد که یه نفر هم تو زمینه شعلی نتونه راهنمایی و نطر بده

عزیزم اینجا برای این سوالا به جواب نمیرسی 

بهتره بری از خود متخصص تغذیه بپرسی

منم زمان کنکورم واسه هر رشته ای که میزدم میرفتم از چند نفر که اون رشته رو خوندن و موفقن جویا میشدم

معجزه کن صبر مرا 
میدونی چیه بعصی چیزهاتخصیصیه مثلامن چندتاسوال درموردپسرم داشتم همه خدای ناکرده اون مشکلونداتن فقط یه ...

من یقین دارم که پسرتون مشکلش حل میشه

صبر تلخ است ولیکن بر شیرین دارد. 

معجزه کن صبر مرا