2777
2789
عنوان

وقتی یکی میگه لعنت بهت

212 بازدید | 0 پست

یعنی دور باد از رحمت و توجه الهی

بنظرم این بدترررین نفرینه

اینکه خدا دیگه بهت توجه نکنه اینکه رحمتش شامل حالت نشه اینکه دیگه مورد لطف و مرحمت و مورد توجهش نباشی...
ادم وقتی تو بلا و بدبختی هم ک هست ب اینکه فکر میکنه خدا هست خدا میبینه دلش آروم میشه چهارتا ذکر میگه دلش قرار میگیره اما اینکه‌‌حسش نکنی و توجهش‌ بهت نباشه‌ خود جهنمه زیر پات خالی میشه
بیشترین عذاب جهنمی ها هم همینه، نبودن لطف و توجه خداوند

توی زیارت عاشورا ک قدسی هم هست یعنی خود خدا فرستادتش ب زمین بارهااااا لعن رو میخونیم

اما

ایا

ب این نکته توجه کردیم؟ خدا اقوام و اشخاصی رو لعنت میکنه که باعث شدن امام حسین علیه السلام(امام سال ۶۱ هجری) از حقش ک هدایت مردم هست محروم بشه ب عبارتی مردم رو از هدایت شدن توسط امام معصوم بازداشتن....
آیا ما الان با کارهامون باز هم از اومدن معصوم جلوگیری نکردیم؟ آیا آیندگان حق ندارن مارو لعن کنن؟
آیا خداوند حق نداره بخاطر این کوتاهی مارو لعن کنه؟
ایا ماها لعنت شده نیستیم ک اماممون رو تنها گذاشتیم؟
امام سال ۶۱ تنها شد عاشورا رخ داد
امام ما هم تنهاست و در غیبته ی چیزی بدتر از‌ عاشورا،
عاشورا سر جمع یک روز بود و تمااام...
اما
امام مهدی ۱۱۶۶ ساله ک تنهاست ، غریبه... 

الهم عجل لولیک الفرج‌ بحق‌ مقتول کربلا

هرکس برای ظهور اقا دعا کرد لایک کنه برا حاجتش صلوات بفرستم با تسبیح تبرکی 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم