2777
2789
عنوان

گاهی به خودم افتخار میکنم گاهی میگم مامان خوبی نیستم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 24 پست

طبیعیه عزیزم سعی کن اون لحظه ک عصبانی میشی یه نفس عمیق بکشی بعد برو خودتو با یکاری سرگرم کن یادت میره.منم دوتا زلزله دارم کوچیکه از صب ک پامیشه همه ی کشوی لباسارو میریزه بیرون کابینتارو خالی میکنه ینی تا شب باید دنبالشون بدوعم وقتی ام عصبی میشم تن تن ب شوهرم پیام میدم حرصمو سره اون بدبخت خالی میکنم🤣اونم یکم دلداری میده آروم میشم .گاهی پیش میاد همسرم در ماه مثلا ۳یا ۴شب خونه نباشه یکم بی تابی میکنم اما با بچه هاسرگرم میشم وقت میگذره .بچه های شماماشالا همسنن خوبه واسه من یکی بزرگ یکی کوچیک نمیتونم بیرون رفتنی کنترلشون کنم تاجایی ک راه داره خونه میمونم.عزیزم همسرت نیس با بچه چجوری میری خرید؟ادم یچی لازم داشته باشه با بچه سخته بری بخری😓

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هرازگاهی سر بچه ها داد میزدم ولی چند روز پیش پسرم که ۵ سال و نیمشه بهم گفت چرا داد میزنی بهش گفتم اخه فلان کار رو می کنی من عصبانی میشم 

بعد پسرم  گفت خب مامان هر وقت کار بد کردم اروم دعوام کن ولی داد نزن ترسناک میشی منم خیلی عذاب وجدان گرفتم تصمیم گرفتم دیگه داد نزنم و به قول خودش اروم دعوا کنم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
مرسی عزیزم . کاش همسرمم قدرم میدونست همیشه میگه مگه چکار میکنی تو راحتی تو خونه ای در حال استراحت ج ...

روزای تعطیل بندازسرش بفهمه همسرمنم اینجوری بود.یکی دوباربابچه تنهامون گفت خداکمکت کنه

طبیعیه عزیزم سعی کن اون لحظه ک عصبانی میشی یه نفس عمیق بکشی بعد برو خودتو با یکاری سرگرم کن یادت میر ...

وسیله از سوپرمارکت بخوام زنگ میزنم پیک سوپرمارکت میاره... نون هم از اسنپ سفارش میدم.. مرغ و میوه هم برادرشوهرم برام میخره میاره...یا شوهرم قبل رفتن ب سرکار یه خرید کلی میکنه برام بعد میره  تا وقتی بیاد  هم هرچی لازمم بشه لیست میدم برادرشوهرم میخره میاره برام

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

عزیزم خیلی هم خوبی که دوتا بچه دوقلو رو داری تو غربت بزرگ میکنی

منم از خانوادم دورم،یه بچه سه ساله و یه ۶ ماهه دارم،واقعا سخته،کارای غیرضروریتو کم کن،سعی کن با بچه ها خوش بگذرونی و واسه خودت وقت بذاری،اینجوری از شدت عصبانیتت هم کم میشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
تو مادر خوبی هستی آفرین و خوش به حالت. 🥰 حسودیم شد بهت. 🤩

مرسی عزیزم ولی حسودی نکن انقد زندگی سختی دارم ک هرکی ببینه دلش نمیخواد جای من باشه و انقد بدو بدو کنه

روزای تعطیل بندازسرش بفهمه همسرمنم اینجوری بود.یکی دوباربابچه تنهامون گفت خداکمکت کنه

اخه اینجا نیست  یه شهر دیگ کار میکنع ماهی یکبار میاد یک هفته میمونه بازم میره  اون یک هفته هم ک میمونه میره بیرون باز کار میکنه