2777
2789
عنوان

بابا یکی نیس که موی چربو نابود کرده باشه😑😑😑🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 35 پست
بله فقط برید پیش پزشک آزمایش های لازم رو انجام بدید مثلا من ی دوره بوی عرقم تند شده بود درحالی ک قبل ...

دارو داد خوب شدین؟

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپو برای موهای خیلی چرب استفاده روزی ۲ بار برو حمام. من ۴ سال طول کشید تا چربی موهام کم شه. فست ف ...

میخام صابون مراغه بزنم  خوب پاک میکنه

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   

زود عصبی میشید؟ 

به چیزای ترش و ملس و شربت خیلی علاقه دارید؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

زود عصبی میشید؟ به چیزای ترش و ملس و شربت خیلی علاقه دارید؟

بابا  اینا همش از بچگی داشتم  شامپو زیاد  چمیدونم  تمام  اینا از بچگی داشتم  چرب نمیشد   اما حالا  یساله  اینشکلی شده

بابا اینا همش از بچگی داشتم شامپو زیاد چمیدونم تمام اینا از بچگی داشتم چرب نمیشد اما حالا ی ...

پسرم احتمالا صفراتون بالاست. گل ختمی بگیرید آسیاب کنید ده دقیقه قبل از حمام بریزید تو کاسه و آب روش بریزید تا ژل بشه.اگر خواستید صاف کنید فقط ژلشو بعنوان شامپو استفاده کنید یا اگر موهاتون کوتاهه کامل بزنید سرتون بجای شامپو. ولی در کل پیش یه طبیب سنتی برید خوبه بهتر میبیندتون و راهنمایی میکنه.درمان سختی نداره. 

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

پسرم احتمالا صفراتون بالاست. گل ختمی بگیرید آسیاب کنید ده دقیقه قبل از حمام بریزید تو کاسه و آب روش ...

چیبگم  انواع شامپهو ها زدم موهام مثل قبل بشه نشد که نشد

اگر از صفرا باشه با شامپو ایرانی و خارجی درست نمیشه چون مسئله درونیه.صفرا یعنی گرم و خشکی، طبیعتا لاغر باید باشید. گل ختمی چون خنکه وقتی میزنید به سرتون گرمی و حرارت سرتون رو میگیره و خنک میکنه. اگر موهاتون مشکیه میتونید حتی حنا بذارید سرتون و روش از این کلاها که برای رنگ موی خانمهاست بذارید.حتی شب تا صبح میشه بمونه.

در ضمن هیچی مثل تغذیه نیست. شما ظاهرا فست فود خور و تندی خور باید باشید که همشون محرک شدید صفرا هستن. نمیگم بذارید کنار چون سخته ولی به مرور هی کمتر و کمترش کنید خودتون خواهید دید چقدر پوستتون بهتر میشه. شربت سرکه انگبین هم روزانه خوردنش خوبه.انار الان داره میاد زیاد استفاده کنید، کاهو و عناب هم خوبن.اگر مراقبت نکنید کم کم صفراتون تو بدنتون میسوزه و پوستتون رو به تیرگی و خمودی میره و حتی چهرتون نشاطش رو از دست میده.  اگر از طب سنتی یا اسلامی استفاده میکنید حتما پیش یه طبیب حاذق برید که بلد باشه کل بدن شما رو مراقبت کنه.در ضمن اگر مراعات نکنید بعدها کبدتون هم تحت فشار قرار میگیره و مشکل ساز میشه. خدا سلامتی بده پسرم

اگر از صفرا باشه با شامپو ایرانی و خارجی درست نمیشه چون مسئله درونیه.صفرا یعنی گرم و خشکی، طبیعتا لا ...

والا فست فود اصلا نمیخورم ماهی یبار م نمیخورم وزنمم متعادل فلفل میخورم اره  حنا هم گذاشتم  چندین بار هرکار بگی کردم  موهام مثل قبل  نشد ک  نشد

فلفل خیلی گرمه.ممکنه کبدتون داغ شده باشه.یا ممکنه ورزشکار. باشید سوخت و سوز بدنتون زده باشه بالا.حنا و ختمی خوبن ولی باید حتما عامل اصلی پیدا بشه که از اونور جلوی ورودی گرمای زیاد گرفته بشه و با این دو قلم گرمای اضافه خارج بشه. اگر پیش طبیب برید چون حضوری میبیننتون میتونن بهتر مشاوره بدن. 

فلفل خیلی گرمه.ممکنه کبدتون داغ شده باشه.یا ممکنه ورزشکار. باشید سوخت و سوز بدنتون زده باشه بالا.حنا ...

ازمایش بدم چی معلوم میشه؟

اگر صفرا باشه آزمایش نیاز نیست از رنگ پوست و حالت بدن طبیب متوجه میشه.  عموما طبیب حاذق بیماری رو از چهره و اندام و توضیجات بیمار تشخیص میده در غیر اینصورت خودشون بهتون میگن برای آزمایش.

اگر صفرا باشه آزمایش نیاز نیست از رنگ پوست و حالت بدن طبیب متوجه میشه. عموما طبیب حاذق بیماری رو از ...

اگه اختلال هورمونی باشه  یا هرچی  با دارو خوب میشم؟  خسته شدم از موی چرب کلافم کرده ریده به تمام هیکلم  نه حالت میگیره  نه چیزی