پسرم برای یه آقای ۲۴ ساله عاقل و بالغ به زبون آوردن بعضی بعضی از کلمات موقع صحبت کردن با یه خانم مخصوصا اگر همسن مادرشون باشن برازنده نیست.
بابت هورمون هم نگران نباشین قابل درمان هست. کبد رو هم سالم نگه داری کنید هورمونها مشکل خاصی براشون پیش نمیاد.
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
کبد رو که چیزایی که گفتم رعایت کنید خیلی بهتر میشه.راستی سبزی خوردن هم فعلا نخورید فقط خرفه یا تربچه میتونید استفاده کنید.توی غذا هم به مادر بفرمایید نهایتا زردچوبه استفاده کنن.هر چیز گرم و خشکی برای شما فعلا مناسب نیست. ولی باز هم تاکید میکنم پیش یه طبیب سنتی یا اسلامی برید تا درست تجویز کنن هر چند بنظر من صفرا هست ولی شاید اصلا موضوع چیز دیگه ای باشه.
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰