2777
2789

بدن وقتی شروع به تغییر میکنه  مثلا از اول تولد موهام خشک بوده  حالا یه ساله چرب شده  ینی دارویی  چیزی وجود نداره متعادل  کنه  مثل  قبل بشه؟

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلات هورمونی هم باعث میشن

برا من نه ارثیه  ن برا  چاقی چمیدونم اضافه وزن 

احتمالا  همون هورمونیه   چیکارش کنم،؟؟ دارو  داره؟

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   
بهتره اول از همه آزمایش هورمونی بدین و هورموناتونو چک کنیناگه مشکلی نبود بعد برین سراغ درمان های خار ...

بنظرم احتمال  خیییییلی زیاد  درونیه  اخه ارثی یا اضافه  وزن اینام  نیس  

اگه  هورمونی  باشه  اوکی میشه؟

توی شامپو نمک بریز

نمک  سرکه   حنا  شامپو موی چرب  هرکوفتی  بگی زدم  اما مث قبل نشد موهام  قبلا اصلللللللا چرب نمیشد حتی یذره

برا من نه ارثیه ن برا چاقی چمیدونم اضافه وزن احتمالا همون هورمونیه چیکارش کنم،؟؟ دارو داره؟

بله 

فقط برید پیش پزشک آزمایش های لازم رو انجام بدید 

مثلا من ی دوره بوی عرقم تند شده بود درحالی ک قبلا اصلا اینجوری نبودم بعد ها فهمیدم هورمونی بوده 

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏
بنظرم احتمال خیییییلی زیاد درونیه اخه ارثی یا اضافه وزن اینام نیس اگه هورمونی باشه اوکی میش ...

بله اگه هورمونی باشه باید تحت نظر پزشک یک دوره کامل و مرتب دارو مصرف‌کنین

هورمون هاتون که متعادل بشن چربی کف سر خود به خود  کنترل میشه و به حد نرمال میرسه و دیگه آزاد دهنده نیست