سوگلی_شاه مدیر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1665 عنوان اگه شوهرتون داره ومهریتونونمیده میمونیدادامه میدید میگیرید یامهریتونومیبخشین | مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 51 پست بهم خیانت کرد والانم داره بازن صیغه ایش زندگی میکنه دارایی داره زده به نام یکی دیگه الان دوسال دارم میدوئم دنبال مهریه به نظرتون ببخشم یاازلجش ادامه بدم تابگیرم غبارغم برود،حال خوش شود.. 1403/07/04 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلی_شاه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1665 قسط بندی خیلیییی کم براش بذار که قبول کنه مثلا دو سالی یه سکه و طلاق بگیر اصلا خودش تصمیم گیرنده نیست مامانش هرچی بگه زودنظرش عوض میشه مامانشم میگه توکه هم زن داری هم بچه هم زندگیتومیکنی اونم خودش خسته میشه میبخشه مهریشو غبارغم برود،حال خوش شود..
سوگلی_شاه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1665 چه بیشعوره خب بده مهریه رو بره دیگه چرا انقد دس دس میکنی مرتیکه عصبیم حرد همین کاراشون منوتوزندگی پیرم کرد مرغشون یه پاداره خیلی بدذاتن غبارغم برود،حال خوش شود..
سوگلی_شاه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1665 دوس پسرت اگ ازدواجیه و دوسش داری طلاق بگیر الان سه ساله دنبالشی آخه ندارم دوست پسر کلن به مردا دیگه اعتماد ندارم غبارغم برود،حال خوش شود..
سوگلی_شاه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1665 مردا چرا همشون این شکلی شدن دقیقا یکی از اشناهای ماهم دو ساله داره میدویه شوهرش همه اموالشو به نام م ... خدابه زمین گرم بزنتشون روحیه ی من که پاک خرابه خیلی ناامیدم غبارغم برود،حال خوش شود..
سوگلی_شاه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1665 حاضری بخاطر بچت ببخشی یا نه؟ براش شرط و شروط بزار اگه خواستی برگردی نه دیگه برگشتی نیست بچمم حضانتش باپدرشه غبارغم برود،حال خوش شود..
ساااااحل20 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 1604 ندارم دوست پسر کلن به مردا دیگه اعتماد ندارم دادگاه بهت چی میگه !؟ بهت نگفت حقشه برو سر زندگیت!؟ پس اگر نمیخای ازدواج کنی وایسا ک اونم نتونه
سوگلی_شاه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1665 دادگاه بهت چی میگه !؟ بهت نگفت حقشه برو سر زندگیت!؟ پس اگر نمیخای ازدواج کنی وایسا ک اونم نتونه آره دیگه خودمم تصمیم دارم دیگه قید زندگیمم شده بزنم ولی تاآخرش برم غبارغم برود،حال خوش شود..