2777
2789

ما نداریم ولی شنیدم درامدش خوبه اگه جای خوبی باشه سوپری ک همیشه ازش خرید میکنم کلی وضعش خوب شده رفته جای بالاتر مغازه زده شعبه زده

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نداریم ولی شنیدم درامدش خوبه اگه جای خوبی باشه سوپری ک همیشه ازش خرید میکنم کلی وضعش خوب شده رفته ...

مرسی گل ناز جون 

میخایم بزنیم میترسیم اونقد نداشته باشه

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
مرسی گل ناز جون  میخایم بزنیم میترسیم اونقد نداشته باشه

خواهش عزیزم توکل بخدا ایشالله ک خوبه ولی کار وقتگیریه از همه لحاظ بسنجین،چون جنسایی داره ک ی موقع اگه چن روز نباشین فاسد میشه مگه اینکه فروشنده داشته باشین

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
خواهش عزیزم توکل بخدا ایشالله ک خوبه ولی کار وقتگیریه از همه لحاظ بسنجین،چون جنسایی داره ک ی موقع اگ ...

اره واقعا وقتگیره

دیگه باید قید همه چی و زد 

اخه به جز سوپری چیزی به دهنمون نمیرسه

اره واقعا وقتگیره دیگه باید قید همه چی و زد  اخه به جز سوپری چیزی به دهنمون نمیرسه

لوازم خونه هم خوبه ها البته اگه شرایطشو داریدمنظورم لوازم خونگی بزرگ نیست لوازم خونگی ریز مثل بشقاب ،سینی و کتری قوری قاشق چنکال ،لوازم جهیزیه،فروششم خوبه خراب شدنیم نیست

لوازم خونه هم خوبه ها البته اگه شرایطشو داریدمنظورم لوازم خونگی بزرگ نیست لوازم خونگی ریز مثل بشقاب ...

اره اینم خوبه

ولی هزینه بیشتر میخاد

اره اینم خوبه ولی هزینه بیشتر میخاد

ولی کار پرفروشیه ،هم برا جهیزیه ،هم خانوما خیلی وسایل خونه عوض میکنن،باز هرچی صلاحه ایشالله موفق باشید