2777
2789
عنوان

شوهرم میگه طلاهاتو بفروش

233 بازدید | 8 پست

برج ۱۱ تصادف وحشتناک کرده و ماشینش تو پارکینگه  خراب شده دیگه ما اونموقه عقد بودیم و برج ۴ اومدیم سر خونه زندگیمون و یه مدت شوهرم به فکر افتاد اون ماشینو بفروشه و قرار شد شوهر دوستم ورداره حتی رفت ماشینو دید باهم دشت هم دادن که بفروشه الان شوهرم میگه نه نمیفروشم طلاهاتو بده درستش کنم. طلاهارم بیشترشو خودم خریدم برا خودم قبلا سرکار میرفتم منم نمیدونم طلاهامو بدم یا نه شوهرمم گف بهت وکالت تام میدم ماشینو که درست کردم ببری به نام خودت بزنی 

ماشین شوهرمم مادرش خریده چپو راست مادرش میگه ماشین واست خریدم اینقد پول دادم زدی خرابش کردیو اینحرفا 

حالا نمیدونم طلاهامو بدم بفروشه درسته یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا تعمیر پرایدی ک ترکیده طلا بدی 

مگه سرت جایی خورده

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نه نده بزار بره بفروشه

ماهم ماشین خواهر شوهرمو خریدیم با اینکه خریده بودیم همش از این حرفا میشنیدیم ماهم فروختیم

بگو بفروش با پول طلاها میریم یه ماشین خوب میخریم بزن به نام من

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

متنفرم از این ادمایی که تا تقی به توقی بخوره میگن طلاتو بده منم چند وقت پیش سر طلا بحثم شد به داداشش بدهکاره هر چی میشه میگه باید بدی بفروشم پولشو بدم داداشم من باورت میشه ده ساله پیش قلک گذاشتم گوشواره خریدم اونم زیر یه تومن اون زمانی که میگفتم هر چند وقت یه بار بریم طلا بخریم میگفت ارزش نداره حالا گیرش همین گوشواره است منم پرتش کردم سمتش دیگه هم بهش دست نمیزنم 

ولی اگه شوهرت بدرد بخوره بفروش بعدها بهترشو بخر شوهر من قبلا هفت تا النگوم رو فروخت و با این که گفت میخرم دیگه هیچ وقت نخرید