الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته ما تو یک ساختمونیم با پدر مادرش منم کم میرم خونه مادرم بیشتر اون خونه مادرشه من دوست دارم وقتی میرم خونه مادرم پیام بده یا زنگ بزنه اما یجورایی معذبه
لبخندهایشان ناپیداست همانطورکه گریه هاشان شاید که واقعا خودشان نیستند پنهان شده پشت واژه هاشان
باور کن جوون هست و شوهرشم خیلی خیلی هواشو داره هم سفر هم خرج و..کلا همه چی اما من با همین شرایط معمولی خودم راضی ام اما متاسفانه حسی بهم میگه دوست ندارم عشق و محبت بین ما باشه آخه طی ۱۲ سال زندگی بهم ثابت شده
لبخندهایشان ناپیداست همانطورکه گریه هاشان شاید که واقعا خودشان نیستند پنهان شده پشت واژه هاشان
چه حسوده ولش کن بابا بعش توجه نکن شوهرتم زنگ نزد ناراحت نشو ولی خیلیم نذار تنها بره پرش کنه
هرکس ببینه فکر میکنه فرشتس اما ...شوهرم اصلا اعتنایی نداره به حرفم منم کاری ندارم بهش که بره یا نره اما یه چیزی عذابم میده که چرا باید یه مرد ک این همه ادعا میکنه به زندگیش علاقه داره ولی آنقدر بی اختیار باشه و ضعیف