2777
2789
عنوان

شوهر شماهم وقتی می‌ره خونه مادرش و شما هم خونه مادرتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 23 پست

تا اینجا از همه  شما خواهرای گلم ممنونم که نظراتتون رو دریغ نمیکنید با اشتیاق میخونم قشنگا   

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
نه بابا ما کلا کم جدا میشیم ار هم ولی وقتی هم هرکی بره خونه مادرش مخصوصا مادر اون خیلی بهم‌زنگ میزنه ...

چقدر خوب که مهربونه برات خوشحالم دوستم

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ما تو یک ساختمونیم با پدر مادرش منم کم میرم خونه مادرم بیشتر اون خونه مادرشه من دوست دارم وقتی میرم خونه مادرم پیام بده یا زنگ بزنه اما  یجورایی معذبه 

واااا زنگ‌بزنه به زنش دل اون میشکنه؟؟؟🫠🫠🫠خب بشکنه

باور کن جوون هست و شوهرشم خیلی خیلی هواشو داره هم سفر هم خرج و..کلا همه چی اما من با همین شرایط معمولی خودم راضی ام  اما متاسفانه حسی بهم میگه دوست ندارم عشق و محبت بین ما باشه آخه طی ۱۲ سال زندگی بهم ثابت شده

باور کن جوون هست و شوهرشم خیلی خیلی هواشو داره هم سفر هم خرج و..کلا همه چی اما من با همین شرایط معمو ...

چه حسوده ولش کن بابا بعش توجه نکن شوهرتم زنگ نزد ناراحت نشو ولی خیلیم نذار تنها بره پرش کنه

چه حسوده ولش کن بابا بعش توجه نکن شوهرتم زنگ نزد ناراحت نشو ولی خیلیم نذار تنها بره پرش کنه

هرکس ببینه فکر می‌کنه فرشتس اما ...شوهرم اصلا اعتنایی نداره به حرفم منم کاری ندارم بهش که بره یا نره اما یه چیزی عذابم میده که چرا باید یه مرد ک این همه ادعا می‌کنه به زندگیش علاقه داره ولی آنقدر بی اختیار باشه و ضعیف

هرکس ببینه فکر می‌کنه فرشتس اما ...شوهرم اصلا اعتنایی نداره به حرفم منم کاری ندارم بهش که بره یا نره ...

بغضی مردا ۷۰سالشونم بشه نسبت به ننه و خونوادشون اینجورین توام حساسیت نشون نده دیگه به قول خودت کاری ندارع به حرفت

بغضی مردا ۷۰سالشونم بشه نسبت به ننه و خونوادشون اینجورین توام حساسیت نشون نده دیگه به قول خودت کاری ...

آفرین همینو بگو مگه اینهمه حرص خوردم درست شد تو این همه سال که الان بخواد یه شبه تغییر کنه