2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درآمد هاشون تو کانادا چطور هست متخصص ارتودنسی و متخصص پوست

ببین کلا امریکای شمالی و استرالیا بهشت پزشکاست درامدشون فوق العاده بالاست و جزو شغلای تاپن مثلا جراح ها درامدشون از ۳۰۰ هزار شروع میشه تا حتی ۱ میلیون دلار در سال که یه درامد فوق العاده محسوب میشه

ولی دندونپزشک اندازه ی پزشک درامد نداره ولی بازم اونم بالاست درامدش به نسبت شغل های دیگه

تکاپو برای نجات ✨️
ببین کلا امریکای شمالی و استرالیا بهشت پزشکاست درامدشون فوق العاده بالاست و جزو شغلای تاپن مثلا جراح ...

استراليا زياد دوست ندارم ، جراحي هم دوست ندارم دندون تخصص ارتودنسي و پزشكي تخصص پوست دوست دارم درامد اين دوتا مثلا تو كانادا يا امريكا چطوری هست؟!

جفتش عالیهولی پوست بالاتره قطعا

شما خودتون پزشکی خوندین؟ یا ایران نیستین؟ من همیشه معدلم بالا بوده و میخوام خارج از ایران درس بخونم بالای ۱۹ بودم  بین دندانپزشکی و پزشکی مردد هستم نمیدونم کدوم انتخاب کنم که هم زندگی کنم هم درآمد خوبی داشته باشم

شما خودتون پزشکی خوندین؟ یا ایران نیستین؟ من همیشه معدلم بالا بوده و میخوام خارج از ایران درس بخونم ...

من انصرافی از پرستاری م میخوام مجدد کنکور بدم

اولویت من پزشکیه کلا 

البته باید سختی هاشم در نظر بگیری 

اگه با سختی و حجم درسای پزشکی اوکی نیستی دندون گزینه ی بهتریه قطعا

تکاپو برای نجات ✨️
من انصرافی از پرستاری م میخوام مجدد کنکور بدماولویت من پزشکیه کلا البته باید سختی هاشم در نظر بگیری ...

من شنیدم ایران دیگه درآمد مثل قبل نداره، چقدر دروسش نسبت به هم سخت تر هست؟!