کتاب زنان مردان را ازدست میدهند چرا؟ رو بخون و عمل کن
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
فایده نداره اینو بدون دیکه مثل قبل نمیترسه از دستت بده منم همبنکار و با شوهرم کردم هیییچ فایده ای نداره قشنگ فهمیده منو از دست نمیده تهدیدام الکیه من دیگه تهدید به رفتن نمیکنم چون میدونم براش عادی کردم این موضوع پس لااقل مبگم خودمو سبک نکنم دیگه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
ن خلاصه نداره، خودت باید تک تک جملاتش رو بخونی و عمیقا بهش فکر کنی، ولی واقعا عالیه.
بهت تمام سیاست ها و اشتباهات رو خیلی قشنگ با دلیل و مثال یاد میده
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا