2777
2789
عنوان

بیاین

41 بازدید | 5 پست

سلام خوبین بچه ها من ی رل دارم خیلی دوسش دارم یساله باهامه ولی اون بخاطر گذشتم مثلا ب روم مباره من ناراحت میشم ولی دوسم داره الان قهریم چن روز پیش از شانس بد من ی عکس چاپ کردیم از خودمون گذاشتم خونه مامانم پیداش کرد ب بابام گفت دعوا شد بعد من دیگه حالم خوب نبود زنگ میزد گیر میدادم اونم قهر کرد بعد گف برو پیش همون قبلیا اونا بگیرن منم گفتم عاره توم بگیری گفت ن من ندارم هیچی ندارم داری میبینی مشکلمو واقعا هیچی نداره داره خرج خونوادشو میده الان مامانم ک هی همش دنبال شوهر برا منه میگه یکی پیدا شده نظامیه و قیافش خوبه بیاد خاستگاری من ندیدمش بنظرتون ازدواج کنم میتونم اونو ول کنم چون دوسش دارم ولی میدونم ب جایی نمیرسیم هیچی نداره من ۱۶سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.