بستگی داره خفیف باشه حدودا یک ماه کشیدگی درجه دو یا همون متوسط باشه تقریبا یک ماهو نیم و اگر شدید باشه ۳ماه طول میکشه البته ب ریکاوری و تغذیه و سنتونم بستگی داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه هفتس اینجوری شدم دکتره اتل بست هیچی نزد روش خیلیم استرسشو دارم ک کی میخواد خوب بشهاین شکسته بن ...
و اینکه ی نکاتی هست بهتره بدونید کمپرس اب یخ کمکتون میکنه ب هیچ عنوان پاتونو تکون ندید و اینکه پاتونو ی کم بالا نگه دارید از حالت عادی موقع استراحت دمر نخوابید ویتامین Aفراموش نشه خوردن پای مرغ ب هر ترتیب ک میتونید بخورید انجام بدید ابشو حتی و یا خودشو هر روز بعد از صبحانه و یا همان وعده صبحانتون بشه ه کلاژنسازه و هم برای نقطه آسیبدیده مناسب مراقب کبودی باشید هر سه چهار روز یکبار اگه میتونید باز کنید مجدد ببندید فقط سفط نبندید ب هیچ عنوان
پله زیر پامو ندیدم داشتم با سر میوفتادم اومدم پامو تکون بدمبزارم رو پله اینجوری پیچید گفت خفیفه چیز ...
تو عکس بهتر میشه دید اما اگه تهران هستید دکترای خوبی میشناسم ک متخصصن اما اگر تخیفه همون ده روز احتیاط دارد و اینگه بعد از باز کردن آتل ی چند وقتی باید مراعات کنید و هفته ای یک بار شیره سنگ خوب مصرف کنید کبودی فرکودید در چ حده و دقیقا کنار قوزک پاتونه