2777
2789

بستگی داره خفیف باشه حدودا یک ماه کشیدگی درجه دو یا همون متوسط باشه تقریبا یک ماهو نیم و اگر شدید باشه ۳ماه طول میکشه البته ب ریکاوری و تغذیه و سنتونم بستگی داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره خفیف باشه حدودا یک ماه کشیدگی درجه دو یا همون متوسط باشه تقریبا یک ماهو نیم و اگر شدید با ...

من یه هفتس اینجوری شدم دکتره اتل بست هیچی نزد روش خیلیم استرسشو دارم ک کی میخواد خوب بشه

این شکسته بندا نمیتونن کاری کنن؟ اطلاع ندارید

من یه هفتس اینجوری شدم دکتره اتل بست هیچی نزد روش خیلیم استرسشو دارم ک کی میخواد خوب بشهاین شکسته بن ...

ببینید علم پزشکی ک تایید نمیکنه اینو در ثانی  وقتی میگیم کشیده شده یعنی باید زمان بدی بهش خوب بشه آثار کبودی از بین رفته 

من یه هفتس اینجوری شدم دکتره اتل بست هیچی نزد روش خیلیم استرسشو دارم ک کی میخواد خوب بشهاین شکسته بن ...

و اینکه ی نکاتی هست بهتره بدونید کمپرس اب یخ کمکتون میکنه  ب هیچ عنوان پاتونو تکون ندید و اینکه پاتونو ی کم بالا نگه دارید از حالت عادی موقع استراحت دمر نخوابید  ویتامین Aفراموش نشه  خوردن پای مرغ ب هر ترتیب ک میتونید بخورید انجام بدید ابشو حتی و یا خودشو هر روز بعد از صبحانه و یا همان وعده صبحانتون بشه ه کلاژنسازه و هم برای نقطه آسیبدیده مناسب مراقب کبودی باشید هر سه چهار روز یکبار اگه میتونید باز کنید مجدد ببندید فقط سفط نبندید ب هیچ عنوان 

همش میترسم وزنم بالا بره همینجوریش تپل هستم

کربو هیدراتتونو خیلی کم کنید و قند و نمکتونم ب شدت کاهش بدید اما ویتامین رو بخورید حتما سوال دیگه بود در حد توان پاسخگو هستم 

ببینید علم پزشکی ک تایید نمیکنه اینو در ثانی وقتی میگیم کشیده شده یعنی باید زمان بدی بهش خوب بشه آث ...

من ۴ روز دردو تحمل کردم پام باد کرد کبود شد گفتم چیزی نیس خوب میشم تا عکس گرفتم گفتن رباطه الان بستس نمیدونم کبوده رفته یا ن

کربو هیدراتتونو خیلی کم کنید و قند و نمکتونم ب شدت کاهش بدید اما ویتامین رو بخورید حتما سوال دیگه بو ...

دست شما درد نکنه

ی سوال دیگ این دکتره گفت هفته بعد بیا ببینم پاتو 

به نظرتون تو این ی هفته ممکنه خوب شه

دست شما درد نکنهی سوال دیگ این دکتره گفت هفته بعد بیا ببینم پاتو به نظرتون تو این ی هفته ممکنه خوب ش ...

ی شرح حادثه کوتاه بگید لطفا و اینکه شدت کشیدگی رو چقدر اعلام کردن ABC

ی شرح حادثه کوتاه بگید لطفا و اینکه شدت کشیدگی رو چقدر اعلام کردن ABC

پله زیر پامو ندیدم داشتم با سر میوفتادم اومدم پامو تکون بدم‌بزارم رو پله اینجوری پیچید 

گفت خفیفه 

چیز دیگ ای نگفت

پله زیر پامو ندیدم داشتم با سر میوفتادم اومدم پامو تکون بدم‌بزارم رو پله اینجوری پیچید گفت خفیفه چیز ...

تو عکس بهتر میشه دید اما اگه تهران هستید دکترای خوبی میشناسم ک متخصصن اما اگر تخیفه همون ده روز احتیاط دارد و اینگه بعد از باز کردن آتل ی چند وقتی باید مراعات کنید  و هفته ای یک بار شیره سنگ خوب مصرف کنید کبودی فرکودید در چ حده و دقیقا کنار قوزک پاتونه 

تو عکس بهتر میشه دید اما اگه تهران هستید دکترای خوبی میشناسم ک متخصصن اما اگر تخیفه همون ده روز احتی ...

متاسفانه تهران نیستم 

کبودی اندازه دوتا بند انگشت بالای قوزک پا