2777
2789
عنوان

هیچ به هیچ کس الکی تهمت نزنید💔

121 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من هفته قبل رفتم خونه مادر بزرگم حیادتش‌ خواهرم که متاهل هست با مادر بزرگم تو یه خونه زندگی می کنند خواهرم طبقه بالاست...

من و زن داداشم رفتیم بعدش به پسر عموم گفتیم ما را برسون خونه مون پیاده  داشتیم می اومدیم خونه مون من و زن داداشم داشتیم باهم حرف می‌زدیم و لبخند می‌زدیم نه اینکه بلند بخندیم  یهو یه ماشین اومده به یه معتاد گفت که حاج آقا .... .....، ما اونو نگاه کردیم و رفتیم و من به زن داداشم گفتم که نکنه از همون چالش گیرای اینستاگرام هست  گفت نه نیست و اومدیم خونه مون  تو خیابون هیچ کس نبود من نمیدونم چطور شوهر خواهرم ما رو دیده و رفته دنبال ماشینه و اینه ماشینش با ماشینش زده و اون ماشینی هیچی نگفته بهش اومده با خواهرم دعوا را انداخته که  تو با این دوتا همدستی و شما این ماشینی  رو می شناسین اون و خواهرم کلییی دعوا کردن و تا الان قهرن ...

آخه آدم اینقدرررر کثافتتت؟؟!!؟!؟ 

بخدا اگه ما منظوری داشتیم  

الان خواهرم بهم گفتم روانمممم ریخت بهمممم 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
چه مریض میشستین پهنش میکردین

الان اون یکی خواهرم گفت  سحر و شوهرش بخاطر شما قهرن‌ 

قسمم‌ داد چیزی نگم به اون خواهرم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اون یکی خواهرم گفت سحر و شوهرش بخاطر شما قهرن‌ قسمم‌ داد چیزی نگم به اون خواهرم

خب نمیشه که اینجوری 

بهتون تهمت زده 

پس فردا میگه اینا این کاره ن 

تو که‌مجردی ولی زنداداشت آبروش میره خیلی زشته این حرف 

یکی چوب تو آستینش کنه غلط میکنه از این فکرا نمیکنه 

خب نمیشه که اینجوری بهتون تهمت زده پس فردا میگه اینا این کاره ن تو که‌مجردی ولی زنداداشت آبروش میره ...

نه بابا منم عقدم

یعنی چی منظورش اینه شما با اون آقا دوستین؟

اره  گفته شما می شناسین‌ ش 

منم عقدم شوهرم آدم حساسی بفهمه می کشه منو

اره گفته شما می شناسین‌ ش منم عقدم شوهرم آدم حساسی بفهمه می کشه منو

شاید منظورش به شما نبوده منظورش زن داداشت بوده معذرت میخوام شاید پوشش ورفتارتون تو خیابون یه جوری جلب توجه بوده ولی درهر حال چه آدم موذی هست دامادتون

البته شاید به گوش شوهرت برسه نمیدونم چکار میشه کرد ولی حرف ناحق خیلی ظلمه

خیلبییی

شاید منظورش به شما نبوده منظورش زن داداشت بوده معذرت میخوام شاید پوشش ورفتارتون تو خیابون یه جوری جل ...

نه ما چادری هستیم و کامل با حجاب