2777
2789
عنوان

امروز تو کلاس دخترم....

551 بازدید | 8 پست

دخترمن جامع القران میره چهارسالن کلابعدتعطیل شدن کلاس یکی از بچه ها قهر کرده بود رفته بود جلوترازمامانش نشسته بود روجدول خخخ همه فک کردن گم شده تو خیابون ی عالمه زن جم شده بودن دورش گم شدی زنگ بزنیم پلیس اونم حرف نمیزد خخخ رفتم اسمشو صداکردم اوردمش اینور پیرزنه ولم نمیکرد خخخ مشکوک نگا میکردمیگفت ازکجا مطمعن بشم میشناسیش الکی نمیگی ک مامانش اومدگفت مرسی و اینا زنا پراکنده شدن

من حس کردم بخاطر این اتفاقای اخیراجامعه خیلی اگاه شده نظرشما چیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب ک مردم اگاه شدن ولی انگار ملت هیز شدن هر روز یه اتفاق تازه انگار درس عبرت نمیشه براشون

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

اره واقعا

من امروز سونو بودم دختر 4ماهمم همراهم بردم کسی نبود پیشش بذارم،نوبتم شد نمیدونستم بچه رو چیکار کنم به هیچکس هم اعتماد نداشتم،یه خانومه گفت من نگهش میدارم با شک نگاهش کردم دستیار دکتر گفت برو خیالت راحت میگم پیش خودم بشینه

واقعا به نظرم مردم اگاه تر شدن

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤