2777
2789
عنوان

دخترا بیاید مشاوره بدین به من

84 بازدید | 11 پست

سلام دخترا

من با پسری آشنا شدم به قصد ازدواج و الان۵ماهه تو رابطم ولی مثل قبل نیست رفتاراش 

محبتش خیلی کم شده و توجهش کمتر

میخواستم بدونم شما بودین با هاش ادامه میدادین؟

چند بارم تهدید کردم به رفتن ولی وقتی دیشب گفتم گفت تو همیشه میگی که میخوای بری

چیکار کنم

توروخدا راه حل بدید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی قصد ازدواج داشته باشه که اولا میاد خواستگاری ثانیا وقتی میبینی محبتش کمتر شده دلیلشو پیدا کن ثالثا کسی که عاشق باشه حتی وقتی که ازدواج می‌کنه روز به روز عشقش بیشتر از قبلش به طرف مقابلش میشه نه اینکه وقتی خرس از پل گذشت دیگ انگاری راحت میشه که دیگ ازدواج کرده و طرف مقابلشان میبینی دوستش داره و نمیره یا سرد میشه یا می‌ره خیانت می‌کنه 

وقتی پسری هنوز تو زندگی نرفته اینجوریه دیگه تو زندگی توقع هر چیو باید داشته باشی حتی خیانت معلوم که کات کن باهاش یا حداقل کات کن ببین یه ذره تلاش می‌کنه برگردید به هم

وقتی پسری هنوز تو زندگی نرفته اینجوریه دیگه تو زندگی توقع هر چیو باید داشته باشی حتی خیانت معلوم که ...

نظر منم همینه و اون دوستی که میگه 5 ماه کافیه عزیزم تو  یه مورچه ای که هرروز تو خونتون رفتو امد داره رو بخوای رفتاراشو بشناسی حداقل یسال زمان میبره شما چجوری تو 5 ماه به این نتیجه میرسی که طرفت کیس مناسبته برای ازدواج؟ که دوروز بعدشم نتیجش بشه طلاق؟ 100 درصد شناخت هیچوقت اتفاق نمیفته ولی حداقل یک سال زمان لازمه

نظر منم همینه و اون دوستی که میگه 5 ماه کافیه عزیزم تو یه مورچه ای که هرروز تو خونتون رفتو امد داره ...

من نمیگم 5 ماه کافی

ولی حداقل ها متوجه میشی

و اگر قصد ازدواج

بعدش میرید مشاوره

واگر نه که با همین فرمون یکسال هم کمه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من نمیگم 5 ماه کافیولی حداقل ها متوجه میشیو اگر قصد ازدواجبعدش میرید مشاورهواگر نه که با همین فرمون ...

مشاوره که قطعا باید برن ولی خیلی از رفتارای ریز طرف تو 5 ماه مشخص نمیشه اولاش همه تو بهترین حالت خودشونن زمان میبره تا شخصیت واقعیشون مشخص بشه از خیلی اخلاقای به ظاهر بی اهمیت میشه حدس زد که تو زندگی مشترک چه رفتارای بد یا خوبی خواهد داشت

مشاوره که قطعا باید برن ولی خیلی از رفتارای ریز طرف تو 5 ماه مشخص نمیشه اولاش همه تو بهترین حالت خود ...

وقتی خیلی طولانی بشه وابستگی میاره

احساسات قالب میشه بر عقل، درنتیجه انتخاب اشتباه و طلاق

و ممکن کیس های مناسب‌تر از دست بده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم