2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو روبیکا سرچ کن کانال گردن زنی 

داستانش خوبه دواقع از روی یه پرونده ی پلیسی بازی کردن بازیگراها هم همه خوبن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

فقط قسمت اولش خوب بود دومی با اینکه بازیگرا حرفه ای بودن ولی بشدت مصنوعی بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

خود داستان واقعی یه چیز دیگه بوده .شبیه بهش ساختن. من ۲تا قسمت دیدم دیگه هم نمی بینم. تا ۲روز فقط آرامبخش خوردم. الان همه سریال ها شده جنایی. خیلی اعصاب داریم بشینیم این فیلمارو ببینیم. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
فقط اونجا که مادر پسر و دختر نشسته بودن اهنگ غمگین گوش میدادن روز خاکسپاری😶‍🌫️😶‍🌫️

دقیقا مادره رفته جنازه دخترشو ببینه بدون هیچ احساساتی عین بز خیلی ضعیف بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
دقیقا مادره رفته جنازه دخترشو ببینه بدون هیچ احساساتی عین بز خیلی ضعیف بود

الان میان میگن شوک شده ولی من اینو قبول ندارم فیلمش خیلی ضعیفه بازیگراش خوبن ولی فضای فیلم طبیعی نیست نمیدونم چرا

وا چطور میگی نیست با بازی تاثیر گزار رویا نونهالی؟

اونکه از همه بدتر، خیلی مصنوعی بازی میکنن

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702
اونکه از همه بدتر، خیلی مصنوعی بازی میکنن

مسخره میکنم واقعا انگار رفته بود مراسم یکی از فامیلای دوره بابابزرگش خیلی ریلکس 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام