2777
2789

سلام خوبید

من علاقه زیادی به رشته داروسازی دارم 

از درسای زیست و فیزیک هم خوشم میاد و خیلی میخوام بهش برسم 

فقط مدت تحصیلش برام مهمه حداقل و و حداکثر تا چند ساله 

قبولیش چطوره تا چه رتبه ای قبوله

بازار کاریش چطوره  زود استخدام میکنن و برای یه خانوم که میخواد زیاد سنش نره بالا و مستقل باشه چطوره 

من سال ۱۲ امم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رشته نسبت به دندون و پزشکی سختره چون معمولا یک دانشجوی داروسازی محدود میشه به کلاس درس و نهایت آزمایشگاه اینا و درساش خیلی حفظی طوره. دندون خیلی کلاسای عملی داره ولی عوضش شیفت نداره. باز پزشکی خیلی شیفت سنگین تو دوران دانشجویی داره ولی از سال 3و4 وارد بیمارستان میشه. داروسازی 6 ساله 2 سال طرح اجباری باید بری میشه 8 سال. رتبه نهایت فک کنم تا 2 هزار بشه قبول شد

با وضع الان که نهایی هم اومده یکم اوضاع قاراشمیشه. رشته رشته ی تاپیه و برای یک خانم واقعا مناسبه. اما بگم از درس کلا زود به درآمد آنچنانی نمیرسی باید صبوری کنی. بعدشم اگه بخوای داروخونه بزنی سخت مجوز میدن

اگه تو داروخونه ها کار کنی ساعتی 180 درآمد مسئول فنی داروخونه است. توجه کن که میگن مسئول فنی نه نسخه خون اینا. مسئول فنی مسئولیتش زیاده و باید خیلی حرفه ای باشی که به این عنوان استخدامت کنن.یا مثلا میتونی تو شرکت های داروسازی و آرایشی بهداشتی کار کنی. برای مهاجرت نسبت به دندون و پزشکی خیلی خیلی خیلی بهتره و درآمد داروساز های حرفه ای خارج از کشور خیلی خوبه. دیگه اینکه درس شیمیت باید خوب باشه و علاقه ی زیادی داشته باشی. تخصص های خوبی هم داره این رشته. دیگه نمیدونم چی بگم ازش همینجوری پراکنده نوشتم اگه سوال دیگه ای داشتی بپرس جواب میدم 

این رشته نسبت به دندون و پزشکی سختره چون معمولا یک دانشجوی داروسازی محدود میشه به کلاس درس و نهایت آ ...

مرسی ممنون 

خودت داروسازی رفتی ؟

به رشته های پیرا پزشکی هم فکر میکنم  ولی خب بیشتر بخاطر این میگم که میگن مدت تحصیلش زیاده 

ولی خب از طرفی درسم خوبه  و از هفتم تا وقتی اومدم تجربی به داروسازی علاقه داشتم اما اگر سال اول یا دوم قبول نشدم صدرصد رشته هاس مث مامایی فیزیوتراپی و حتی دبیری هم بهش فکر میکنم چون هم در آمد برام مهمه هم اینکه اینجا ایرانه و شرایط مهاجرت هم بنظرم بتونم اوکیش کنم ولی بازم گیجم خیلیا بهم میگن واسه خانوم سخته مدتش زیاده 

در آمدش کمه دبیری بهتره این بهتره

این رشته نسبت به دندون و پزشکی سختره چون معمولا یک دانشجوی داروسازی محدود میشه به کلاس درس و نهایت آ ...

اگر داروسازی قبول شدم فرضا من لیسانس گرفتم اگر بخوام داروسازی رو ادامه ندم میتونم‌جای دیگه مشغول به کار شم مثلا آزمایشگاه یا مدارس برای تدریس

عزیزم درگیر حاشیه نشو

تو باید الان هدفتو فقط این در نظر بگیری که رتبه بیاری. بعدش تابستون سال آینده کلی وقت داری رشته ها رو انداز برانداز کنی و مشورت بگیری 

اصصصصصلا به پشت کنکور موندن فکر نکن. فکر کن این فرصت فقط یک باره و پروندشو همین امسال باید ببندم بره. اگه خدایی نکرده پشت کنکور بمونی بعدا میفهمی چی میگم. همه سعیتو بکن امسال بری. الان فقط باید بخونی که بتونی رتبهه رو بیاری. فعلا درگیر این چیزا نشو 

عزیزم درگیر حاشیه نشوتو باید الان هدفتو فقط این در نظر بگیری که رتبه بیاری. بعدش تابستون سال آینده ک ...

اخه میگن از الان مشخص کنید فلان و بهمان 

من میخوام هدفم فقط این باشه رتبه بیارم ولی خب هر کی میاد میگه هدفت چیه من هنوز نمیدونم چی میخوام ولی میدونمم رشته الکی نمیخوام برم 

میفهمم همه میگن پشت کنکور نه نهایت سال دوم اوردی نیوردی دنیال حرفه باش 

ول کن بقیه چی میگن

انقدر از کلمه آخه میگن بدم میاد. بقیه خیلی حرف میزنن به حرفاشون اهمیت نده. 

اتفاقا ازت پرسیدن همیشه طوری جواب بده تو خماری بمونن اینجوری زیادم پیگیرت نمیشن. الان بگی من هدفم داروسازی بعد نیاری همونا باز حرف میزنن یا دقیقا روز اعلام نتایج که شاید تو حالت بد باشهاز نتیجه زنگ میزنن بهت بپرسن. اصلا وضعیتت و اهدافتو با بقیه به اشتراک نزار. پرسیدن بگو تا ببینیم چی میشه هنوز مشخص نیست. تو مسیرت جدی باش ولی با گفتن این چیزا توقع بقیه رو از خودت بالا نبر که بعدا خودت اذیت نشی. یا بعضیا که کلا انرژی منفی ان یک هدفی تو ذهن تو با شناخت توانایی تو شدنیه ولی تو ذهن اونا نه! یا اونا دیدشون متفاوته میان ناامیدت میکنن. 

من یه جوری جواب میدادم که طرف کلا دهنشو ببنده دیگه حرف نزنه. یه بار یکی از فامیل پرسید کنکور چطور بود با یه لحن خاصی برداشتم بهش گفتم خوب بووود اتفاقا به شما سلام ویژه رسوند فقط تونست بخنده دیگه چیزی نگفت. کلا نزار سرک بکشن.

درمورد هدفتم فقط هدفتو رتبه قرار بده که بعدا دستت باز باشه هررر چی دلت خواست بتونی انتخاب کنی و محدود نشی. الان مثلا بگو من فقط یه رشته خوب میخوام درگیر جزئیات نشو لطفا 

ول کن بقیه چی میگنانقدر از کلمه آخه میگن بدم میاد. بقیه خیلی حرف میزنن به حرفاشون اهمیت نده. اتفاقا ...

مرسیییی❤️🫶 راستش من به کسی نمیگم و نمیخوامم بگم حتی قبول شدمم نمیخوام بگم فقط بابام و مامانم 

مث کنه ان خدایی

تو کلاس کنکور رفتی؟

کدوم بهتره ؟

میخوام شروع کنم 

آره من همه جور کلاسیو رفتم

حضوری آنلاین آفلاین خصوصی 

کلاسای قلم چیو باهاش همراهی نمیکردم چون برا من اینطور بود که کلا با کلاس حضوری جور نمیشدم. یکی دو جلسه عقب بیفتی و همزمان با کلاس پیش نری یادگیری ناقصه و دردسرای خودشو داره. ولی اگه پیگیر سوالاتت باشی و دل به کار بدی حله. 

کلاس آفلاین یا همون فیلم درسی باز از یک نظر بده که سوال داشته باشی برای رفع اشکال نمیتونی بپرسی مگر اینکه پشتیبانی داشته باشه در این صورت خیلی خوبه هرجا مشکل داشته باشی میپرسی هر جا هم نیاز ببینی یاد نگرفتی دوباره میبینی. 

کلاس آنلاینم یه جور دیگه باز دردسرای خودشو داره مثلا قطعی نت و.. 

حتی کلاس خصوصی هم معایب خودشو داره 

باید ببینی خودت با کدوم اوکی تری. 

یا بعضی مواقعم باید استاد خوبو در نظر بگیری تا اینکه کدوم کلاس بهتره. اون موقع حاضری به خاطر اون استاد خوبه هر طور شده خودتو وفق بدی و پیش بری