2777
2789

منو همسرم فضای مجازی آشنا شدیم من بعد از یک ضربه شدید روحی وفشار شدید خانواده باهمسرم اشنا شدم فقط دلم میخواست یکی منو ببره همین همسرم ظاهر کاملا موجه هرکس ببینتش آقا متین ولی کمتر کسی  از درون واقعیش خبر داره ولی می‌دونم دیوانه وار عاشقمه دوهفته پیش تصمیم قطعی قطعی برای جدایی گرفتم که افتاد به پام وکلی التماس توی این دوهفته واقعا تغییراتی میبینم ولی من روحم جسمم روانم نابود شد نابود 

درونش چه خبره؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مجازی با شوهرم آشنا شدمشما چند وقت با هم در ارتباط بودین؟

دارم فکر میکنم منو شوهرم چقدر سنتی تشریف داشتیم که الان الآنه اینستا نداریم

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
منم مجازی با شوهرم آشنا شدمشما چند وقت با هم در ارتباط بودین؟

همه چیز اصولی  یک آشنایی اولیه بعدش خانواده ها هرجور که بگین امتحانش کردم هرجور که بگی آنقدر عاشقم بود که سر سفره زمان نامزدی و عقد مکان وزمان رو فراموش میکرد 

عزیزم اگه امکانش هس برگرد شاید عوض بشه بهش فرصت بده

برگشتم نرفتم بهش فرصت دادم بهتر شده ولی همش میترسم که دوباره بشه همون آدم ولی اینو بگم هیچ وقت هیچ چیز برام کم نذاشت هیچ چیز از عشق همیشه میگه دلم میخواد ده ها دختر از تو داشته باشم