2777
2789

سلام

دهه هشتادی ام

یه بچه ۱ ساله دارم

۶ساله متاهلم که ۲ سالش عقدی بودم بعد عروسی کردیم

ما یه زمین خریدیم و داریم میسازیم فعلا فقط اسکلتش خورده و حدود ۱ سال دیگه کار داره تا تکمیل شه

من دوران عقد بخاطر فاصله ماهی ۲ هفته خونه مادرشوهرم بودم

بنده خدا یه مقدار دخالت میکرد اما خب حرفاش درست بود

هرچند من حسابی بدم میومد و قهر میکردم و دعوا راه مینداختم

ولی اون نصیحتش و میکرد

مثلا میگفت رخت خوابت و جمع کن یا لباس زیرت و‌با لباسشویی نشور عفونت میگیری یا میگفت پولت و خرج خوراکی و لباس نکن طلا بخر سرمایه داشته باشی یا میگفت محله ما امن نیست لباس کوتاه نپوش و به شوهرت مثلا نگو خر و اینا مهرتون از هم‌میافته و پرده های بینتون دریده میشه

مشکل نصیحتاش نبود مشکل این بود که به بحثای ما گوش میکرد

خلاصه همچین شخصیتی بود

مادرشوهرم چند سالی با جاریم زندگی کرده حالا جاریم میگه میخوام مستقل بشم

مادرشوهرمم آسم داره میترسن اتفاقی براش بیافته 

همسرم میگه ما بریم باهاش زندگی کنیم تو یه اتاقش بمونیم تا خونمون ساخته بشه

پول ودیعه خونه و پولی که میخوایم بدیم اجاره رو بزاریم تو روند ساخت خونه

من میترسم بینمون خراب شه و یهویی بحثی پیش بیاد این احترامی که بهم میزاریم دریده بشه

خودمم میخواستم برم کلاس خیاطی و رانندگی

خونوادمم اینجا نیستن که بچه رو بزارم پیششون

میخوام بزارم پیش مادرشوهرم

شوهرم میگه اینجوری وقتی تو یه خونه باشم بچه اضطراب جدایی نمیگیره

چون یه مدت میرفتم باشگاه بچه رو میزاشتم پیش مادرشوهرم اضطراب جدایی گرفته بود بدخواب شده بود و گریه و زاری خیلی میکرد و میچسبید به من و باباش

بنظرتون با این توصیفا چیکار کنم؟

من خودم اصلا ادم خوش اخلاقی نیستم و از کاه کوه میسازم

دلم نمیخواد رابطه خوبمون خراب شه

از سمت دیگه هم دلم میخواد خونه خودم زودتر اوکی شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ندارم حرمتا شکسته بشه بالاخره بعضی وقتا آدم بی حوصله س خانواده شوهر هم غریبه هستن تقریبا 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

با توجه به اخلاقت نه ديدم به اميد اينكه بچه رو نگه دارن يجا شدن ولي بچه نگه نميدارن برات وظيفه هم ند ...

بچم و همین الانم از خداشونه بدم نگه دارن خیلی دوستش دارن

درسته خواهرمم میگه من اخلاق زندگی کردن با یه زن دیگه رو ندارم 

با توجه به اخلاقت نه ديدم به اميد اينكه بچه رو نگه دارن يجا شدن ولي بچه نگه نميدارن برات وظيفه هم ند ...

دقیقا این اتفاق واسه یکی از نزدیکان من افتاد. مادرشوهرهمی مریض شد نتونستن جدا شن ۱۷ سال باهم زندگی کردن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

خب اگه میدونی شوهرت سر سال میره سرخونه خودتون خب برو ولی اگه نه دیدی شوهرت میگه همینجا پیش مامانم بمونیم خونه رو بدیم اجاره چی؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن