2777
2789
عنوان

عفونت واژن

277 بازدید | 14 پست

درگیر عفونت شدم دکتر برام پماد واژینال سولفا و کلو نوشته با قرص و پمادای موضعی آن ان و کلو گفته تا ده روز استفاده کن

کسایی که عفونت داشتن ایا باعث باردار نشدن میشع یا نه؟ چون اصلا پیشگیری نمیکنیم ولی باردار نمیشم با اینکه قصدمونم بارداری نیس عقدم و نامزدم ولی میخوام ببینم مشکل از کجاس تا عروسیم حلش کنم

`در اندک‌من تویی فراوان یارب❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که فعلا عفونت نمیزاره باردار بشید ولی پیشنهاد میکنم حتما اول درمان کنید بعد پیشگیری رو کنار بزارید

اگه یه درصد با عفونتتون باردار بشید و جنین بمونه احتمال بیماریش زیاده

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...

اسی من یادم رف از دکترم بپرسم جوابم نمیداد درست، از کجا بفهمیم عفونتمون خوب شده؟

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702
اسی من یادم رف از دکترم بپرسم جوابم نمیداد درست، از کجا بفهمیم عفونتمون خوب شده؟

ب من گفت هروقت علائم عفونتت رفت بدون درمان شدی یعنی خارش و سوزش و ترشحات

`در اندک‌من تویی فراوان یارب❤️