2777
2789
عنوان

بحث بیکار بودن فارغ التحصیل ها⛔🤐

472 بازدید | 20 پست

یه بحثی هست ک همیشه مطرحه و سرش جنگ و دعواست 

با توجه به باز شدن دانشگاه ها و اینکه چند هفته دیگ ترم اولی ها میرن  یه چیزی میخوام بهتون بگم 

بیکاری هست  قبول دارم شغل با حقوق خوبم کم پیدا پیشه همه اینا اوکی 

ولی شمایی ک میری دانشگاه فقط برای عشق و حال و مدرکش و این ۴ سال رو به زور پاس میکنی و بیسواد فارغ التحصیل میشی  (کاری ندارم کدوم دانشگاه الان کلی منبع اطلاعات و کلاسای فوق برنامه هست نباید به دانشگاه بسنده کرد)

نباید انتظار شغل داشته باشی  شغل رو تو سینی نمیزارن بهت بدن که باید هم سواد زیاد و مهارت کافی داشته باشی   ۴ سال میخوری و میخوابی بعد میگی شغل نیست  اصلا تو اون ۴ سال فکر کردی حالا بعدش چی؟ شما باید از سال اول برنامه داشته باشید 

و در نهایت دانشجو هایی ک رشته های به درد نخور و بدون بازار کار میخونن و میدونن فقط برای مدرک اومدن نمیان از همون سال اول دانشگاه مهارت یاد بگیرن بعد ۴ سال برن سرکار فقط تفریح میکنن بعدم می‌نالن

پس ۵۰ درصد تقصیر خودمونه   تو دانشگاه پر از این آدما هست خواستم بگم از ۱۸ سالگی برای خودت هدف داشته باش مطمئن باش به نتیجه میرسی ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم باهات،اطرف من ادمای بسیار موفقی هستن که رشته هایی خوندن ک احتمالا اکثر مردم مسخره میکنن ،مثل زمین شناسی ک الان بالای دویست میلیون ماهانه درامد داره یا مهندسی کشاورزی که الان مهاجرت کرده و یه زندگی عالی داره،مهم رشته نیست مهم تلاشه ادم وگرنه همه رشته ها بازار کارشون اشباعه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

به نظرم تو این اوضاع باید سمت رشته ای برن که توش پارتی دارن و میتونن دستشون جایی بند کنن

البته یه عده هم درسخون و پر انگیزه هستن که برای هدفشون میجنگن اونا بحثشون جداست.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
موافقم باهات،اطرف من ادمای بسیار موفقی هستن که رشته هایی خوندن ک احتمالا اکثر مردم مسخره میکنن ،مثل ...

دقیقا عزیزم   رشته هایی ک بازار کارشون خوب نیست آدمای باهوش و خلاق و پر تلاش میخواد تا بتونن به درآمد برسن 

بقیه رشته ها هم باید انقد زرنگ باشی تا از رقیب هات جلو بزنی 

چرا گلم

تا حدودی درست میگین شما ولی الان چیزی که من دیدم پارتی بازی خیلی زیاد شده. کسی که خیلی درس خونده تلاش کرده مهارت بلده رو رد میکنن بخاطر اینکه فلانی باباش مثلا یه کاره ای هست پارتی دارن ولی طرف سواد نداره 

این درسته که باید مهارت به دست آورد ولی بعضی وقتا واقعا حق بقیه رو ظایع میکنن 

دقیقا عزیزم رشته هایی ک بازار کارشون خوب نیست آدمای باهوش و خلاق و پر تلاش میخواد تا بتونن به درآم ...

دقیقا درسته♥️

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
به نظرم تو این اوضاع باید سمت رشته ای برن که توش پارتی دارن و میتونن دستشون جایی بند کننالبته یه عده ...

گلم بحث پارتی جداست یه عده شون خیلی بیسوادن یه تعدادی  هستن خودشون شروع میکنن و میشن پارتی بقیه ....

در هر دو صورت خود فرد باید از ۱۸ سالگی ک پاش رو تو دانشگاه گذاشت بدونه هدفش چیه

تا حدودی درست میگین شما ولی الان چیزی که من دیدم پارتی بازی خیلی زیاد شده. کسی که خیلی درس خونده تلا ...

میدونی چیه عزیزم ما نمی تونیم بعضی چیزا رو متاسفانه تغییر بدیم🥲 مثل پارتی و سهمیه..... ‌  مجبوریم کنار بیایم  و تو این رقابت تقریبا ناسالم با اونا بجنگیم  اونا بدون زحمت میرسن ما با زحمت زیاد