2777
2789
عنوان

چطوری به دکترم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 26 پست
دختر عمه من هفته پیش زایمان کرده.به دکترش گفته بود نمی تونه هزینه بیمارستان خصوصی رو بده.دکترم گفته ...

چه خوب!   ۶سال پیش   بیمارستان لاله   به من  سه ونیم  گفت🤔     البته نرفتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با دفترچه سلامت دیگه نمیشه بریم دکتر متخصصی که بیرون مطب داره؟فقط بیمارستان دولتی؟

دیگه مطب ها و سونوگرافی ها و جاهایی که دولتی نیست و خصوصیه آزاد حساب میکنن دفترچه قبول نمیکنن. پریشب اخبار گفت از 1 آبان اینطور میشه منم دیروز رفتم سونو و مطب قبول نکردن. 

معرفی نامه برای چی لازمه ؟

نمیدونم اصلا لازم بود یا نه. ولی خودش داد، منم گرفتم و جایی که میخواستم برم به دکتر جدید دادم. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
لازمه که حتما دکتر داشته باشم؟ همینطوری برم بیمارستان مگه دکتر ندارن خودشون ؟ 

دکتر نداشته باشی اگه دکتر شیفت باشه میاد موقع زایمانت اگرم نباشه ماما میاد

میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید...مادر است دیگر!!!
لازمه که حتما دکتر داشته باشم؟ همینطوری برم بیمارستان مگه دکتر ندارن خودشون ؟ 

بالاخره اونی که عمل میکنه از شرایطتت مطلع باشه بهتره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

خواهر من زایمان کرد دکترم تو بیمارستان بود ولی نیومد موقع زایمانش گفته دکترش که من نبودم به همین راحتی!اگه با انصاف باشن میان وگرنه..

میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید...مادر است دیگر!!!
دکتر نداشته باشی اگه دکتر شیفت باشه میاد موقع زایمانت اگرم نباشه ماما میاد

اگه نیاز به سز اورژانسی بشه و دکتر شیفت هم نباشه چی؟ ماماها سزارین میکنن؟!