2777
2789

سلام. خدا قوت. 

راننده ای که بی احتیاطی: میکنه فرقی نداره تو مسافری یا تو ماشین دیگه ای ...

فرد مستی که ...: فرقی نداره تو غریبه ایدیا خواهرش

زلزله، سیل، ویروس هایی که شایعه سرماخوردگی هست 

خطراتی که تا رخ ندن گاهی پیش بینی هم نمیشن...

توکل بر الله

آیت الکرسی بخونيم و صدقه بدیم 

برای تعجیل در ظهور و مردم غزه و لبان و حادثه طبس و ... هم صدقه یا حداقل دعاگو باشیم....

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 
تو گرمای تابستون یک مانتو تنت کن یک شال هم بکش سرت تا بفهمی عقده چیه و عقده ای کیه،خاک بر سرت با این ...

بنده آقاااا هستم.

هم شرع و هم قانون در مورد حجاب تاکید دارن.

فرد با شخصیت حداقل یکی رو در نظر میگیره و رعایت میکنه.

جز فاسد از فساد حمایت نکند.

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده آقاااا هستم.هم شرع و هم قانون در مورد حجاب تاکید دارن.فرد با شخصیت حداقل یکی رو در نظر میگیره و ...

میدونم نامردی،فاسد تویی و ذهن کثیفت،یک روز بابت نیت پلید و قضاوتت جوابگو خواهی بود.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
میدونم نامردی،فاسد تویی و ذهن کثیفت،یک روز بابت نیت پلید و قضاوتت جوابگو خواهی بود.

بی تربیتی شما نشانه بیشعوری و زوال عقل شماست.

اگه میتونی ادب داشته باشی منطقه رو آروم و باملایمت بگو .... من میخونم

بی تربیتی شما نشانه بیشعوری و زوال عقل شماست.اگه میتونی ادب داشته باشی منطقه رو آروم و باملایمت بگو ...

خدا هدایتت کنه البته اگر ارزشش رو داری اگر هم نه تو همون سیاهی و پلیدی باقی بمون تا روزی که تکلیفت روشن میشه.

خدا هدایتت کنه البته اگر ارزشش رو داری اگر هم نه تو همون سیاهی و پلیدی باقی بمون تا روزی که تکلیفت ر ...

مبحث طولانی هستش که نیاز به آرامش و متانت در رفتار داره برای توجیح و ضرورت وجود حجاب. فی الحال شرایط فتح مبحث فراهم نیست. ضمنا من شروع کننده توهین نبودم و قضاوت تندی هم نداشتم.

از تاپیک هام تقریبا معلومه دنبال یادآوری و ترویج اخلاق و شرع هستم که نبود یا کمرنگیش زندگی خیلی هارو در دنیا و عقبا با مشکل مواجه می کنه.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

مبحث طولانی هستش که نیاز به آرامش و متانت در رفتار داره برای توجیح و ضرورت وجود حجاب. فی الحال شرایط ...

اونقدری که درباره ی امیرالمومنینت صحبت میکنی درباره ی خدایی که تورو آفریده حرف نمیزنی جالبه.

در ضمن گفتن کلمه ی عقده و عقده ای یا زوال عقل رو هم خودت شروع کردی، من به تاپیک هات کاری ندارم ولی حرف و عملت یکسان نیست،

اینو بدون تو در جایگاه خدا نیستی که بنده هاشرو بابت حجاب یا هر چیزی قضاوت کنی و اسم فاسد روشون بذاری،البته من میدونم اینا از نادونیت هست برای همینم از خدا خواستم هدایتت کنه.

اونقدری که درباره ی امیرالمومنینت صحبت میکنی درباره ی خدایی که تورو آفریده حرف نمیزنی جالبه.در ضمن گ ...

از امیرالمومنین یاد میکنم که برای الله جانبازی کرد. از نماز و نماز شبم یادم کردم که الله وجب کرده.

با شما آروم هم نمیشه صحبت کرد. وقتی از بی حجابی حمایت میکنی نمیدونم نمازت رو چطور میخونی.... البته برخی کلا خیال خودشونو راحت میکنن میگن دلت پاک باشه هر چند زیر همونم میزاین و کلی گند در خلوت و آشکار بالا میارن. ادعاشونم میشه.

از تاپیکم برو بیرون و ادامه نده

از امیرالمومنین یاد میکنم که برای الله جانبازی کرد. از نماز و نماز شبم یادم کردم که الله وجب کرده.با ...

گند رو تو و امثال تو بالا میارید، تو و امثال تو کثافط کاری و صیغه دارید،با اون شکل و قیافه ی ظاهر و باطنتون که هردو زشته.

تاپیکت بوی شیطان و تعفن میده خیلی حال به هم زن و داغونی،سگ هم نگاه شماها نمیکنه حق دارید به دخدرا توهین کنید. 

اونی هم که میاد زن شماها میشه یکی بی ریخت تر و بد قیافه تر از خودتونه.

من از اون ضعیفه هایی که اطرافت داری نیستم دهنتو جر میدم درباره ی زنها حرف اضافه بزنی، تو جامعه میری چشاتو گل بگیر اینجا میای دهنتو،آشغال.