2777
2789
عنوان

میشه نظرتونو درباره بیبی چکم بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد ادرار نریز ۳ قطره کافیه  چون زیادش واضح نمیشه خط دوم وخوند

۴ تا قطره فکر کنم ریختم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
تو عکس خیلی مشخص نیست ولی یه خط نصفه واضح افتاده

بزاررررر از چی میترسی اجی .برای مطمعن شدن باید ۵تا بزاری دل گنده داشته باش 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
دارم ولی میترسم فعلا بزارم ترجیح میدم دو روز دیگه صبر کنم

سلام دوست عزیز

بارداری دیگه 

بیبی چک هیچ وقت دروغ نمیگه مگر خدای نکرده از سقطت زیاد نگذشته باشه یا از داروهای تحریک تخمک گذاری زیاد استفاده کرده باشی.

مبارکه

الان چندروز گذشته از موعودت

۲ روز

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

امکان داره به خاطر دوفاستون مثبت کاذب شده باشه؟

خط دوم یه هاله ای میبینم ولی انگار رنگش پخش شده شاید خراب باشه یکی دیگه بزار البته چند ساعت صبر کن ...

اینم ۳ ساعت ادرار نکرده بودم تست کردم