اینا سوالات اساسی و بنیادی و فلسفی که برای هر انسانی پیش میاد
جوابی براش داری ؟ بجز بقا. انسانم یه موجود مث بقیه موجودات متولد میشود زندگی میکند و میمیرد همین قدر مسخره هیچ هدف خاصی پشتش نیست بنظر من سوال بنیادین سوالی ک انسان بتونه باهاش مشکلاتش رو حل کنه نه که این حرفای بی سر و ته به ذهنش بیاد
چرا اینهمه پیشرفت اما کسی جئابشو پیدا نکرده جریا ن دنیا
چون دانش ما محدوده ما نمیتونیم ورای هر چیز رو ببینیم نمیتونیم هر چیز رو حس کنیم من بنظرم مساد انسان اگ به دانش بی نهایت برسه از بین میره من متن هایی خوندم ک توش نوشته بودن ک بشر بارها و بارها به پیشرفت های فضایی رسیده و نابود شده کتیبه هایی هست ک عکس فضا پیما دارند ساعت مچی ک عمرش از زمانی ک ما ساعت مچی میشناسیم بیشتر و ....
اینا بی سرو ته؟ خب تو فلسفه این هر کس یه نظریع داده ولی خب قران کا اومده مفسل توضیح داده
این ک خدا ادم رو بیافرینه ک به خودش بگه فتبارک احسن الخالقین؟ یه موجود سرکش؟ یه موجود ناسپاس و بی ادب؟ چرا باید افریده بشه؟ شیطان ک بنده مقربش بود حتی جایگاهش رو فدای عشقش کرد و گفت من به این موجود مفلوک سجده نمیکنم درست هم میگفت ما اوما ناسپاس و ضعیفیم چرا باید باشیم
اینا بی سرو ته؟ خب تو فلسفه این هر کس یه نظریع داده ولی خب قران کا اومده مفسل توضیح داده
من هیچ کتابی تو هیچ دینی پیدا نکردم ک جواب درستی بده یکی میگ کیومرث رفت با اهریمن جنگید اهریمن زد اونو کشت از خون اون دو تا ریواس در اومد ک بعدها شدن مشی و مشیانه اینا بزرگ شدن ادم شدن بچه دار شد و فلان هر کس یه چیز میگه دنباله اینک از کجا اومدیم چرا اومدیم بخاطر دانش محدود ما کار درستی نیست من خودم ترجیح میدم اینو بپذیرم ک همه چیز از یه بینگ بنگ به وجود اومد و بعد ما سیر تشکیلمون از باکتری بوده تا ک ادم شدیم
خوشم اومد حرف حق...تعظیم ..علمیشم چیزمیز داری رفیق
نی نی سایت اینش خوبه ها حال میده ...شما رفتی خوندی تحقیق کردی ما جوهرشو تو کلامتون میشنئیم ..خوب میگی دست خوش ...من شعر خیام نیشابوری حرف حقه خیام واقعی ..میگه نقد دنیارو بچسپ نصیه رو بزار بایگانی ...