2777
2789

بچه ها من امسال کنکور دادم ولی اون رشته ای که می‌خواستم نشد به همین خاطر می‌خوام پشت بمونم 

به نظر شما چجوری به دوستای صمیمی ام که امسال قبول میشن حسودی نکنم ؟ 😭

خواهرانه نصیحت ام کنید 

توروخدا طعنه و کنایه نزنید و حال من رو هم درک کنید 

ممنونم ازتون🥺🥲

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎

حسودی بکنی هم فایده نداره فقط خودت اذیت میکنی

هرکسی راه مختص خودشو طی میکنه قرار نیست همه مثل هم باشن،به این فکر کن که خودت چه آدم با اراده ای هستی که حاضری برای هدفت تلاش کنی و سختیاشو تحمل کنی،بنابراین دلیلی برای حسودی به بقیه وجود نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کس یه شرایطی داره هر کس یه بهره ی هوشی داره همه که مثل هم نیستند من خودم رتبه اول لیسانس بودم اما برای ارشد یکسال پشت کنکور موندم درست خوندم تا رتبه ۱۰۰ کشور آوردم قبول شدم اصلا خودتو با کسی مقایسه نکن عکسهای دانشجویی شونو توی اینستا فلان فالو نکن سرت به کار خودت باشه و برنامه ریزی کن بجای غصه خوردن 

من جای تو بودم از ساعت ۷ صبح خوندن رو شروع میکردم

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

راه زندگی هرکسی از دیگری جداست 

به قول امین حیایی هرکی نردبون خودشو داره 

اونی که پیشرفت کرده از نردبون خودش بالا رفته

جای حسرت خوردن و تماشا کردن بالا رفتن دیگران، سعی کن پله های خودت رو بالا بری. 

تلاش کن به امید خدا سال دیگه اون رشته ای که دوست داری رو قبول میشی. 

فرصت مناسبی هست استفاده کن 

بیخیال باش با‌ فکر به دیگران فقط خودتو داغون میکنی تلاشتو بیشتر کن حتما موفق میشی نگران نباش یکی از آشنا هامون سال اول اصلا رتبش خوب نشد ولی یه سال پشت موند رتبش ۳ رقمی شد سال بعد الان پزشکی بیرجند میخونه توام تلاش کن هرچی شد شد نشدم فدای سرت دنیا که به آخر نرسیده به قول مامانم ازتو حرکت از خدا برکت