2777
2789

خانما من شوهرم معتاده مصرفشم شیشه است یه دختر سه ساله دارم دوستام میگن طلاق نگیر  تو‌خونه نداری کسیو نداری جوونی اگه مردی هم سمتت بیاد بخواطر هوسه  پدر و مادر ندارم برادرهام پشتم نیستن چندین بار کمپ فرستادم ترک نکرده  الانم یه روز خوب باشه روز بعد خون منو‌میکنه تو شیشه تاالان بیدارم چون حالت تهوع دارم چون اول شب بامن کلی بحث و دعوا کرد قلبم و دست و پای چپم درد گرفته تپش شدید محکم دارم الانم سینم رو به زمینه محکم قفسه  سینمو گرفتم ازبس تپش قلبم بالاست فشارخون عصبی دارم ۲۷ساله لوزارتان ۵۰ میخورم قرص اعصاب توپیرامات ۵۰ ولبان  لورازپام  پرو پرانولول سرترالین و و و‌و   خستم خیلی خسته کاش بچه نداشتم 

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

دوستام میگن شش ماه بره کمپ خوب میشه اما من میدونم ده سالم بره خوب نمیشه من دوستش ندارم من نمیخوامش منو بزور دادن مجبورم کردن من نمیخوام خدایا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

توروقرآن هرجور شده طلاقتو بگیر و دیگه پشت سرتم نگاه نکن

کجا برم طلاقم نمیدم جایی ندارم برم یکی بمن راهی نشون بده خدایا کاش یااون بمیره یامن به این دم صبح دعا میکنم خدایا برس داد دل خستم😔😔😔

چرا منتظری باز یکی بیاد بگیرتت چه خیری از اولی دیدی؟جداشو برو سرکاری که جا خوابم بدن بهت

برادرای آشغالم که الان حالمم نمیپرسن بعد طلاق اونا برام شاخ و شونه میکشن و نمیزارن تنها زنذگی کنم و باید بازم برم کلفتی اونارو کنم تابزور شوهرم بدن

عزیزم خیلی سخته انشالله خدا کمکت کنه اما اگر میدونی که میشه برو شکایت کن بعد به کمیته یا نمیدونم دقیقا اسمشون چی هست به اونا اطلاع بده شاید نونستن کاری واست انجام بدن

من خودم از این معجزه دیدمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طو ...

مرسی از اینکه تجربه تو در اختیار بقیه گذاشتی❤️

سوره خاص برای خواسته ها میشه معرفی کنی

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
عزیزم خیلی سخته انشالله خدا کمکت کنه اما اگر میدونی که میشه برو شکایت کن بعد به کمیته یا نمیدونم دقی ...

باورت میشه تاالان خوابم نبرده از شدت درد تپش قلب حتی وسط شونه هامم از پشت هم درد گرفته حالت تهوع شدید فکر میکنم خسته تر ازمن تو این دنیا کسی نیست واقعا دلم یه خواب ابدی میخواد

عجب دوستهای به درد نخوری داری 

اتفاقا تا جوونی باید طلاق بگیری 

تا بتونی مجدد ازدواج کنی 

اون شوهر معتاد شیشه ای هم هیچوقت واست شوهر نمیشه.

اصلا چرا از یه شیشه ای صاحب بچه شدی؟؟؟؟

باورت میشه تاالان خوابم نبرده از شدت درد تپش قلب حتی وسط شونه هامم از پشت هم درد گرفته حالت تهوع شدی ...

اره باور میکنم بنظرم جونتو از سر راه نیاوردی واقعا سخته شرایط زندگیتون