بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شوهر سابقش خیلی اذیتش کرد بعد خالم با بدبختی طلاق گرفت مهریه اش رو هم بخشید
شوهرش دعا گرفته بود ، بعد یکماه به یکی از اقوام گفته بود من دعا گرفتم زن سابقم به خاک سیاه بشینه چون طلاق گرفت ازم ، خلاصه مرده ازدواج کرد صاحب یک بچه شد دوسال بعد این جریان تصادف کرد زمین گیر شده حتی برای توالت محتاج دیگرانه زن دومش هم طلاق گرفت رفت ، حتی صحبت هم نمیتونه بکنه
دختراش انقد خوشبختن و خوشحال ، وضع مالیشونم خوبه و قشنگ دنیا به کامشونه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عزیزم دعا و طلسم و جادو به خود اون طرف تاثیرش به صورت بیماری فقر و بدبیاری بر میگرده
من خودم از این معجزه دیدم
برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله
ابجیم برای زندگیم طلسم گرفته بود. چهارتا همش اختلاف و درگیری باشوهرم یه روز شوهرم به خودش اومد و اخلاقش عوض شد از قضا بهمون خبر دادن ابجیت بی دلیل حالش بده و رفته بیمارستان البته خیلی خلاصه کردما