سوال دارم تروخدا راهنمایی کنید..من الان ۴۱ سالمه خوشگل هستم و سنم کمتر نشون میده ..شوهرم ب هیچ وجه بچه نمیخواد از بس گفتن سن بالا بچه گناه داره موندم چیکار کنم ..شما جا من بودن آرزو مادر شدن رو ب دل میزاشتین تازه ازدواج کردیم شوهرمم پنج سال بزرگترمه مشکل مالیم نداریم معمولی هستیم کم کسری نداریم ..من پدرمم پیره ازش مراقبت میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب دلت بچه میخواد بیار ولی قبلش با دکتر باید مشورت کنی
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
قبلا هم سابقه سقط اجباری از سمت کسی ک قبلا باهاش نامزد بودمو داشتم و الان سه چهار سال هنوز با اون دست پنجه نرم میکنم و بخاطر امیدی ک ب اینده و بارداری داشتم طاقت اوردم الان چون پدرمم پیر مربضه سنمم اینقدر هست ک تفاوت سنیم با بچم زیاد بشه دودلم چیکار کنم ..
قبلا چند ماه عقد بودم و عقد ک نه نامزد محرمیت ک باردار شدم نامزدم سقط کردم بعدش حال روحیم افتضاح شد تمام مدت صدای قلب بچه تو گوشم بود خدا از سر اون پست فطرت نگذره