2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کوچولو عرق نعناع بریز داخل آب بده بخوره

اسهالاش یا از ویروسه یا از میکروبی هستش 

پاهاش دائما از اسهال میسوزه دائما پمادی که دکتر گفته میزنم کپسول یوموگی میدم اما فایده نداره اول باید دارو انتی بیوتیک دوباره بخوره تا کپسول اسهال اثر کنه نمیدونم چرا همش ویروس میگیره یا میکروب

عرق نعنا درحالت عادی میدن 

شاید چای و نباتم خوبش کنه یبار بجای شکرو قند امتحانش کن شربت میترونیندازول هم خوبه

شربت میترونیدازول برای عفونت میکروبیه نمیدونم ویروسیه یا میکروبی دکترشم نمیدونم فردا هست یا نه یوقتهایی چهارشنبه هست یوقتایی نیست 

خواهرزاده من مدام اسهال بود توی اون دوره خواهرم به تجویز دکتر داشت بهش پدی لاکت میداد بعد از تقریبا ده روز متوجه شدیم پدی لاکت دلیل اسهالش بوده 

ممکنه عوارض یکی از داروهایی باشه که داری استفاده میکنی

شربت میترونیدازول برای عفونت میکروبیه نمیدونم ویروسیه یا میکروبی دکترشم نمیدونم فردا هست یا نه یوقته ...

من دخترم اسهال میشد ناجور همیشع هم برای دندون درآوردن بود بهش یه سرنگ میکشیدم میدادم خوب میکرد نگران نباش شاید دندون درمیاره علائم دیگش چیه 

دختر من مثلا انگار سرما خورده ولی یهو میدیدی ک همه اش واس دندون دراوردن بوده

من دخترم اسهال میشد ناجور همیشع هم برای دندون درآوردن بود بهش یه سرنگ میکشیدم میدادم خوب میکرد نگران ...

علائمی نداره فقط اسهال جرم هم نداره و معلومه دلپیچه هم داره یکدفعه گریه میکنه 

شیرخشکش رو از یکماهگی داره میخوره یعنی امکان داره بعد از ۱۵ ماه بهش حساسیت داده باشه ؟

بله ممکن چون این اسهال مداوم عادی نیست البته بچه هایی که گرم مزاج هستن هم زیاد اسهال میشن شیر خشکش ممکن بر عملکرد باکتری های مفید روده تاثیر گذاشته باشه 

علائمی نداره فقط اسهال جرم هم نداره و معلومه دلپیچه هم داره یکدفعه گریه میکنه

آره اسهال یه دل دردای بدی داره الهی زود خوب بشه شربت اهورا نی نی یا گریپمیکسچر برای دل درد بچه ها خیلی خوبع اون دوستمون هم گف عرق نعنا اینم خوبه چون استفاده هم بشن ضرر ندارن بهتر از درد کشیدنه

بله ممکن چون این اسهال مداوم عادی نیست البته بچه هایی که گرم مزاج هستن هم زیاد اسهال میشن شیر خشکش م ...

یه دوره کپسول پروبیوتیک فوراور خورده بگیرم دوباره بدم دکترش گفت چون یک دوره خورده میتونی بگیری برای پرزهای روده اش ورفع حساسیت ومیتونی نگیری حالا موندم چکار کنم