2777
2789
عنوان

مصاحبه عقیدتی سیاسی

1104 بازدید | 74 پست

اونایی که مصاحبه فرهنگیان یا شاهد یا ارتش و...دادن میشه بکید چیا ازتون پرسید و قبول شدید یا نه

اگرم ندادید ولی از کسی شنیدید ممنون میشم بگید

میخوام ببینم چیزیو جا گذاشتم یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مو رو از ماست بیرون میکشن فقط همین😅همه ی سوالاتم درست جواب بدی روانشناسیت میکنن

میدونم بهرحال هر چیز نکته ای یا اینطور چیزی اگه کسی ازش پرسیدن سوتی داده بگه و... بد نیس

احکام، رساله رو کامل بخونمسائل روز رو بدون، تاریخا و مناسبتا رو بدونانقلاب تاریخ انقلاب و اهدافش و ا ...

مرسی

اگه پرسید کتاب چی میخونی بعد کتاب یاسی و دینی نخونده باشم چی

میدونم بهرحال هر چیز نکته ای یا اینطور چیزی اگه کسی ازش پرسیدن سوتی داده بگه و... بد نیس

من کرونا گرفته بودم حالم بد بود چِت میزدم 

بخاطر همین فکر کردن دیوونه ای چیزی باشم 

رد شدم😂😂😂

خودمم یادم میافته خندم میگیره چرا با اون حال رفتم آبروم رفت

ولی شما کتاب مصاحبه غیرحضوری (عمومی ) رو بخون

من کرونا گرفته بودم حالم بد بود چِت میزدم بخاطر همین فکر کردن دیوونه ای چیزی باشم رد شدم😂😂😂خودمم ...

آره دارمشون

انقدم چیز واسه حفظ کردن زیاده امیدوارم حداقل چیزایی ک میخونم بپردم بخوره

ببین فقط آروم و شمرده جواب بده هول نکن چیز اضافه هم نگو،برادرم رفته بود که ازش پرسیدن از اوضاع جامعه راضی هستی آخرین بار کی نماز جمعه رفتی،چقدر طول کشید کی برگشتی خونه،نماز قضا داشتی یانه،ولایت فقیه و ...

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

آره دارمشونانقدم چیز واسه حفظ کردن زیاده امیدوارم حداقل چیزایی ک میخونم بپردم بخوره

آره زیاده 🥺

راستی ازت میخوان قرآن رو به عربی بخونی

سعی کن چند تا سوره رو تمرین کنی و تفسیرش هم یاد بگیری 

از من خواستن یه ورق بخونم و تفسیر و برداشتم رو بگم😁

ببین فقط آروم و شمرده جواب بده هول نکن چیز اضافه هم نگو،برادرم رفته بود که ازش پرسیدن از اوضاع جامعه ...

درباره اوضاع جامعه گفته بود کامل راضی ام یا گفته بود هر جامعه بهرحال خوبی بدیاشو داره ولی اوکیم و اینا؟