2777
2789
عنوان

بچه ی بی ادب صاحبخونه

972 بازدید | 30 پست

سلام خانومها 

چهار ساله تو یه خونه با صاحبخونه تو دوتا طبقه با هم زندکی میکنیم

پسرش ده سالشه دختر من هشت سالشه 

چند سال پیش که کوچیکتر بود میومد خونمون

همبازی دخترم بوده

چند وقتیه زیاد اجازه نمیدم بیاد خونمون چون خبرچینه و اینکه خیلی بی ادب عصبی و پرخاشگره

دیروز که دختر یه همسایه ی دیگه اومد خونمون

چون به این پسر صاحبخونه نگفتم بیاد

از لجش چرخ دوچرخه دخترم رو پنچر و پاره کرده 

من دیدم که اینکار رو‌کرده 

هیچی نگفتم نه به دخترم ونه به هیچ‌کی

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم‌چیزی نگم تا بحث بین ما و صاحبخونه نشه 

چون کلا آدمهای نرمالی نیستن

ما هم از سر ناچاری و قیمت اجاره ی مناسب موندیم 

تا خدا بخواد زودتر خونه دار شیم ازین وضع نجات پیدا کنیم

اما.....

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!

چقدر بچه بی ادبیه اگر دیدی اینکارو کرده،من بودم همون لحظه که داشت اینکارو میکرد صداش میکردم ب مامانشم میگفتم بعدم میگفتم حالا برو لاستیکو عوض کن،بعدشم شما نباید اجازه بدی دخترت با پسر ۱۰ساله بازی کنه 

بازی یه پسر ده ساله رو با دخترتون نمی‌فهمم اونم وقتی تااین حد بی ادبه ..

از چهار سالپیش همش با هم بازی میکردن

دخترم تنها و غریب بود اینجا مجبور بودیم

ولی الانا از بس فضول و خبرچینه به یه بهانه ای نمیزارم بیاد خونمون

مثلا یه خط رو دیوار باشه میره به مادرش میگه

چقدر بچه بی ادبیه اگر دیدی اینکارو کرده،من بودم همون لحظه که داشت اینکارو میکرد صداش میکردم ب مامانش ...

خوب الانا چون نمیزارم اینم لجش گرفته همش مادر و پدرش رو تحریک میکنه

از چهار سالپیش همش با هم بازی میکردندخترم تنها و غریب بود اینجا مجبور بودیمولی الانا از بس فضول و خب ...

لطفا  ب یه بهونه اایی نذار بیاد دیگ ... 

هم واس امنیت دخترت هم آرامش خودت 

ب مامانشم بگو پسرتون لاستیک  دوچرخه دخترمو پنچرو‌پاره کرده شرمنده شن و حداقل بهونه واس راه ندادنش داشته باشی از این ب بعد  

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

خیلی عصبی و ناراحتم دوچرخه بچم رو داغون کرد با چاقو

پسرک بی شخصیت

دلم میخواد یواشکی برم دوچرخه ی خودش رو هم پاره کنم

خوب الانا چون نمیزارم اینم لجش گرفته همش مادر و پدرش رو تحریک میکنه

کلا اشتباهه آدم باهمسایه رفت و آمد کنه،من چند ساله مستاجرم تو یه ساختمون فقط در حد سلام علیک جلو در اسانسور یا تو پارکینگ تمام،اصلا خوشم نمیاد کسب بیاد خونم منظورم غریبه هستش،راحت نیستم کلا

لطفا ب یه بهونه اایی نذار بیاد دیگ ... هم واس امنیت دخترت هم آرامش خودت ب مامانشم بگو پسرتون لاستیک ...

ازون مادراست که میگه پسر من طلاست 

زیر بار نمیره 

نمیخوام درگیر حرف و حدیث بشم باهاشون

اون وقت مجبوریم ازینجا بریم 

فقط دوست دارم یه جورابی یه درس ادب به این بچه بدم 

کلا اشتباهه آدم باهمسایه رفت و آمد کنه،من چند ساله مستاجرم تو یه ساختمون فقط در حد سلام علیک جلو در ...

با خانوادشون رفت و آمد ندارم عزیزم

فقط بچش میومد با دخترم با هم بازی می کردن

قبلنا خوب بود

تازگیها دردسر شد

ازون مادراست که میگه پسر من طلاست زیر بار نمیره نمیخوام درگیر حرف و حدیث بشم باهاشوناون وقت مجبوریم ...

وای میفهممت بخدا .... ولی یجورایی ب دخترت بگو بش رو‌نده دیگ ... برا کمکم نیاد .... این هم فضوله هم پردردسر 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼