2777
2789
عنوان

شما باشید با این آقا ازدواج میکنید

299 بازدید | 21 پست

خانم ۲۸ ساله که قبلا یه نامزدی ناموفق داشته که یه هفته قبل از عقد بهم زده. چند سال گذشته از اون ماجرا و خواستگار هم داشته خیلی بعد از اون ماجرا

آقا ۳۳ ساله

موقعیت شغلی و جایگاه اجتماعی خیلی خوب

خانواده‌ی آروم و بدون حاشیه و خوب

اخلاق و رفتار و منش آقا خیلی خوب 

ایشون قبلا در دوران عقد طلاق گرفتن

علت طلاق رو جویا شدن و تحقیق کردن و حتی با خود همسر سابق هم صحبت شده

هیچ کدوم از هم بد نگفتن یعنی نگفتن تقصیر دیگریه

گفتن تفاهم نداشتن از اول و علاقه هم به وجود نیامده. دوران نامزدی هم میدونستن غلطه کارشون ولی یه جورایی تو رودربایستی خانواده ها باهم ادامه دادن. بعد از عقد دیگه جایز ندوستن بیشتر ادامه بدن

خانم هم گفتن دنیاهامون خیلی باهم فرق میکرده و سبک زندگی و عقایدمون هم فرق داشته و در کمال احترام جدا شدیم. اون خانم هم ازدواج کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میان بهم با توجه به گذشتشون

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عذر میخوام که می پرسم

ولی مهمه

در مورد اینکه رابطه داشتن یا نه پرسیدین؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عذر میخوام که می پرسمولی مهمهدر مورد اینکه رابطه داشتن یا نه پرسیدین؟

خواهش می‌کنم

اسم اقا از شناسنامه خانم که پاک شده ولی دیگه نپرسیدم راجع به رابطه سطحی. در همون حد می دونم که اسمشون پاک شده