2777
2789
عنوان

این ننه ماعم طلبکاره از ما

125 بازدید | 11 پست

نودل واس خواهر برادرم درست کرده شام هم نداریم میگم منم بده میگه تووووو ۱۵ هزار تومن تو مدرسه کوفت میکنیییی دسگه چی میخوای از جون من

من یه ۱۰ هزارتومن میبرم ۵ ساعت مدرسه از گشنگی تلف نشم یه کیکی کوفت کنم یل داشتم اونم برداشته ننم 

انگار من دعوت نامه زدم با این شوهر علاف معتادش ۶ تا پشت سر هم بزاد اه

الانم منو مقصر میکنید میگید خب نخور

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط خانوادت رو متاسفانه نمیتونی تغییر بدی

ببین نمیتونی یه شغلی مثل فروشندگی یا خدماتی های فروشگاه های زنجیره ای پیدا کنی

عصرا که مدرسه نمیری،بری سرکار؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
شرایط خانوادت رو متاسفانه نمیتونی تغییر بدیببین نمیتونی یه شغلی مثل فروشندگی یا خدماتی های فروشگاه ه ...

بابا از شانسم این مدرسه بدرد نخورم بعد از ظهره ساعت ۵ و نیم من تازه اعطیل میشم ۶ و نیم میرسم خوته راهشم دوره

لقمه ببر با خودت مربایی پنیری چیزی ک پولتم بمونه برا خودت،کیک ک ادمو سیرنمیکنه،دوتا نون قشنگ پنیر بزن ی چی بزن ببر،پولتم هرچی میمونه ی جا قایم کن برا خودت

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

لقمه ببر با خودت مربایی پنیری چیزی ک پولتم بمونه برا خودت،کیک ک ادمو سیرنمیکنه،دوتا نون قشنگ پنیر بز ...

بابا لقمه یه چی میخوام بخورم ته دلمو بگیره