2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان رفتم تاپیک اولت رو خوندم... نمیدونم چی بگم من خودم هفت ساله متاهلم (اینو گفتم که بدونی مجرد نیستم وازروی تجربه صحبت میکنم) زندگی مشترک بالا و پایین زیاد داره

نزدیک عروسی هم فشار روی طرفین مخصوصا روی داماد بیشتره هم مالی و هم ذهنی برای همین احتمال دعوا و بحث و... زیاده... اما خب این حرکت شوهرت که سر همچین مسئله ای رفته همه چی عروسی رو کنسل کرده خیلی عجیبه! یا دلش از جاهای دیگه پریوده (مثلا اختلافی از قبل باتو یا خانوادت داشته) و الان این تاخیر جهیزیه بهانه داده دستش و خودشو اینجوری خالی کرده

یا اینکه نه واقعا دلیل موجهی نداشته و نشونه تسلط خانوادش روی ایشونه! درهرصورت باید بشینید باهم صحبت کنید و با کمک بزرگترا و مشاور سنگاتون رو وابکنید

خدایاعاشقتم  
عزیزم الان رفتم تاپیک اولت رو خوندم... نمیدونم چی بگم من خودم هفت ساله متاهلم (اینو گفتم که بدونی مج ...

دارم میمیرم بخدا ،ار اپل هم دوست نداشت عروسی بگیره ،دنبال بهانه بود

ان شاالله خدا بهت صبر و آرامش بدهو بهترین مسیر رو جلوی پات بزارهعقد کرده بودید؟ چند وقت؟ همسرت چندسا ...

فدات شم عزیزم❤️

بله یکسال و نیمه عقدم،من ۲۴شوهرم۳۴

فدات شم عزیزم❤️بله یکسال و نیمه عقدم،من ۲۴شوهرم۳۴

عزیزم آروم باش میفهمم حتما شرایط سختی رو داری تحمل میکنی و کلی فکر و حس مختلف داری... حالا حرفش چیه؟ میگه جدا بشید؟ 

خدایاعاشقتم