2777
2789
عنوان

شک به همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 68 پست

هیچی نگو عزیزم خودتو درگیر نکن بدتر میشه حرمتا شکسته میشه اگه چیزی باشه.اگه چیزیم نباشه  ک نیست بازم تو خراب میشی شوهرت شاکی میشه ک اره تو ب من شک داری منو نمیشناسی منو فلان....پس بیخیال شو

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤

اگه سمت راننده بوده یعنی شوهرت دیده و برداشته.و اگه ریگی به کفشش باشه مطمین باش نمیذاشت تو ماشین بمونه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=47165473]تو در سمت راننده بود[/QUOTEتو در سمت راننده باشه یعنی خودش گذاشته ؛ مثلا از ماشین یا جایی پیدا کرده 

ضمن اینکه میدونه توام سوار ماشین میشی احتمال نمیدم که مسئله بودار باشه و اون مخفی نکنه.

اول ازش بپرس

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
هیچی نگو عزیزم خودتو درگیر نکن بدتر میشه حرمتا شکسته میشه اگه چیزی باشه.اگه چیزیم نباشه  ک نیست ...

واااا مگه میشه بیخیال بود؟

واقعا کسی هس که بتونه اینجور وقتا بیخیال باشه؟

میدونی انگار بجا تراش با چاقو میخواستن نوکش رو بیارن بیرون نتونسته بودن.

ببین شاید واسه خود شوهرته نه که ازش استفاده آرایشی کنه ها مثلا تو موارد ضروری مث علامت زدن جایی و نوشتن چیزی رو جایی که نشه با خودکار نوشت ازش استفاده کرده! میگی آخه با چاقو نوکشو در آوردن، یه خانوم هیچوخ از چاقو به جا تراش استفاده نمیکنه ! مردونه به نظر میرسه اینکار!

دوست تراشکار یا جوشکار یا نجار داره؟ سوار ماشینش شده اخیرا؟

مهلا جون خیلی باحالی

باور کن بهش بگو اگه دیدی جا خورد رنگ صورتش تغییر کرد هول شد بدون ریگی به کفششه اگه نه خیلی ریلکس برخورد کرد و مثلا گفت برای علامت گذاری بدون چیزی نیست باید غافلگیرش کنی

دوست دارم دیوونه