2777
2789
عنوان

شک به همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 68 پست

شایدم از رو زمینی جایی پیدا کرده ورداشته بیاره بده تو 😅😅😅

مرد است دیگر

با توجه به شناختی که از همسرت داری اهل خیانت هست اصلا؟ 

اونم در حدی که طرفو سوار ماشینش کنه؟

ببین به همه این جوانب فکر کن بعد اقدام به عمل کن

مستقیم و سریع تصمیم نگیر

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

یه کار یادت میدم! بندازش زیر صندلی کنار راننده یعنی خودت بعد وقتی میشینی تو ماشین انگار پات خورده بهش ورش دار بگو این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

ماله کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عکس العملشو ببین چه جوریه دیگه خودت میفهمی چه خبره! بیا واسه ما هم تعریف کن  

دخترم تمام زندگی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کار یادت میدم! بندازش زیر صندلی کنار راننده یعنی خودت بعد وقتی میشینی تو ماشین انگار پات خورده به ...

اره اینم خوبه باید یه طوری غافلگیرش کنی که بفهمی چه خبره

دوست دارم دیوونه 
واااا مگه میشه بیخیال بود؟ واقعا کسی هس که بتونه اینجور وقتا بیخیال باشه؟

میگن سرشو میخاستن دربیارن انگار حتما لازم داشته مدادرو  هر مداد چشمی ک مال یک زن نیست.من خودم زندگیم رو هواست بخاطر شکی ک درست بود.اگه دوس داری ک زندگیت بپاشه برو پیشو بگیر 

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
زالزاک بندازمزیر صندلی تابلو نیست؟؟

نه یه حجوری بنداز زیر معلوم نباشه بعدش که خودت نشستی با پا درش بیار . الان بنداز مثلا شبم بگو بیا بریم دور بزنیم

دخترم تمام زندگی من

به نظر من بذارش تو ماشین یه جایی که جلو چشمش باشه. البته جاش خیلی تابلو نباشه که بفهمه تو گذاشتی. اگه برداشت قایمش کرد بدون ریگی به کفششه. 

بعضیا قرار بود یه ب و س کوچولو باشن 😍😍 کار بالا گرفت به دنیا اومدن😲😲😲

من یه باری سوار تاکسی شدم پیدا شدم رژم از کیفم تو ماشین افتاده بود بعد یکمی راننده برگشت بهم پسش داد

مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.